Показать сообщение отдельно
15.09.2016, 09:32 # 1 ( permalink )
admin
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию Чемпіоном Закарпатської ліги КВН стали журналістки «В комі»


Фінал Чемпіонату ЗЛ КВН, який пройшов 14 вересня у залі ПАДІЮНу в Ужгороді, зібрав аншлаг. У головній грі сезону за найомріяніший титул змагалися 4 команди:

"Raduжnuy Enot"
"Вхід у змінному взутті" (класична гімназія)
"В комі" (журналісти УжНУ)
"Одуванчик".

Команди зіграли 4 конкурси: музичне привітання, розминку, відеоконкурс та фрістайл із зіркою. У соцмережах ще до гри проводили конкурс відеозапрошень, який приніс додаткові бали в актив командам: по 0,6 у "ВУЗВ" та "Одуванчика", по 0,8 у "В комі" та "єнотів".



Традиційно Закарпатська ліга КВН долучається до Руху підтримки закарпатських військових. Цього разу у волонтерську скриньку було зібрано 1720 грн на потреби наших вояків на Сході.

Щодо конкурсної частини, то музичне привітання розпочинали "єноти": вони фантазували, що було б, якби "Рамштайн" був закарпатським гуртом. ВУЗВ зловили золоту рибку, яка обіцяла виконати усі їх бажання, "В комі" показали новини в індійському стилі зі слоном, а "Одуванчик" провів день народження одного ужгородського супермаркету.



"Номінація на Оскар" - у відеоконкурсі команди розповідали, за що отримували найвищу нагороду кінематографу. Так, "ВУЗВ" забрали б одразу усі Оскари, але окремої відзнаки заслужив монтаж та спецефекти. У "Одуванчика" - краща роль другого плану (поруч із Джеймсом Бондом, який "зав’язав" - маленький ромський хлопчик). Raduжnuy Enot заслужили нагороду за найкраще кулінарне шоу від Царя Леоніда (за мотивами кіно "300 спартанців"). А "В комі" Оскара отримають за найкращий закарпатський блокбастер ("Загін самогубців" на закарпатський лад, який працює на Закарпатську ОДА і нищить контрабандного негідника Берлогу).



Підсили виступи у фрістайлі відомі КВНівці: найіменитіший у Raduжnuy Enot це Ілля Аксьонов із команди "Сега Мега Драйв 16 бит", який передав своє вітання за допомогою відео. Разом із "Одуванчиком" зіграли Чемпіони ЗЛ КВН мукачівська "БезУмная Молодежь", з "В комі" - юрист Володимир Гончарук ("Без мандата"), а із "ВУЗВ" - чемпіони ЗЛ КВН Наталія Дячун (яка ще і багато років була адміністратором Ліги) та Валерій Костинський ("ТяП-ЛяП").



Ще після першого конкурсу "В комі" відірвалися від суперників на бал, після розминки у Фіналі з’явилася інтрига, у відеоконкурсі все ще раз змінилося, а після фрістайлу переможця визначили 0,8 бала. Тож, 19-им Чемпіоном ЗЛ КВН стали журналістки "В комі"! До слова, це одна із небагатьох дівочих команд-чемпіонів ЗЛ КВН.



Результат гри у цифрах:
1)"В комі" (журналісти УжНУ): 0,8 + 6,2 + 4,0 + 7,0 + 6,0 = 24.0
2) "Вхід у змінному взутті" (гімназія): 0,6 + 5,0 + 4,6 + 6,4 + 6,6 = 23.2
3)"Одуванчик": 0,6 + 5,0 + 4,8 + 5,6 + 5,6 = 21.6
4) "Raduжnuy Enot": 0,8 + 5,2 + 5,2 + 5,8 + 5,0 = 21.0

Вітаємо переможців! Однак, на цьому КВН не закінчується! Щонеділі у ПАДІЮНі працює Школа КВН (о 13:00). Вже за кілька днів делегація "закарпатки" вирушає на Всеукраїнський фестиваль команд КВН, який цього року відбудеться у Одеській області у селищі Сергіївка. А уже 29 вересня відбудеться підсумкова гра 19-го сезону ЗЛ КВН Фінал Кубку, де також будуть підбиті підсумки та нагороджені номінації кращих цього року.



Не прощаємося!
Любіть КВН, грайте в КВН, приходьте на КВН!

Сашка Артюхіна
Фотозвіт у VK та FB