Асоціація

Старый 12.03.2007, 12:57 # 1 ( permalink )
Andrik
Guest

Сообщений: n/a

По умолчанию XVI Международный фестиваль СТЭмов И КВН "Шумный Балаган"

З 2 по 4 березня цього року у м.Брянську (Росія) відбувся черговий фестиваль „Шумний балаган +”. Цей фестиваль за 16 років свого існування дещо змінив статус, якщо раніше він був фестивалем студентських театрів естрадних мініатюр, то цього року організатори назвали його фестивалем студентської творчості і запросили як колективи СТЕМів, так і команди КВН. Запрошення до участі надійшло і у відділ сім’ї та молоді Рівненської ОДА. За попереднім погодженням з оргкомітетом фестивалю було вирішено направити на фестиваль два колективи: в жанрі СТЕМу на фестивалі Рівненщину представляв СТЕМ „Лопата” з МЕГУ, а в жанрі КВН до м.Брянська виступати направилась команда „Аварія” з РДГУ.
Отже 1 березня 0 15 годині 30 хвилин від Рівненського КВН-клуба відправилась делегація в складі колективу „Лопата”, одного представника „Аварії”, а також депутата Рівненської обласної ради Ігоря Пшеюка, заступника начальника відділу у справах сім’ї та молоді ОДА Віталія Ліпського та виконавчого директора РОМГО „КВН Рівненщини” Юрія Ліпського. У Києві до нас приєднались ще 4 представника „Аварії”, які повертались з чергової гри Кубку Асоціації „КВН України” з м.Черкаси.
У м.Брянськ наша делегація прибула рівно о 9 годині ранку за московським часом. Перед тим було майже три години проходження прикордонних пунктів пропуску. Нас одразу зустріли та розмістили. Керівництво делегації поселили у готелі „Десна” в центрі Брянська, команди – в центрі молодіжного туризму (колишній дитячій садок), який знаходиться на відстані 9,5 км від центру міста у другому Брянську. Завдяки тому, що ми були на своєму транспорті, долату цю відстань нам було не проблемно.
На фестиваль прибуло:
6 СТЕМів : „Лопата” Рівне, „Квартал 311” Брянськ, „Дивні люди” Київ, „Жовтий чемонданчик” Ліпецьк, „ Альма матер” Вороніж та СТЕМ з м.Тирасполя (Придністров’є);
7 команд КВН: „Аварія” Рівне, збірна Брянська, „Метр” Рогачов ( Бєларусь), „С потолка” Чернігів, „Ескулап” Смоленськ, команди КВН Орла та Тирасполя.
Фестиваль розпочинався невеличкою церемонією відкриття, під час якою право підняти прапор фестивалю було надано минулорічним переможцям – „Лопаті”.
У перший день виступали 5 колективів, серед яких була і команда „Аварія”. Необхідно зазначити, що виступати хлопцям прийшлось майже „з коліс”. Приблизно об 11 годині команда тільки поселилась, а вже о 14 виїхала на репетицію і готувалась до виступу вже в театрі, де відбувався фестиваль. Проте виступ виглядав досить непогано, глядачі приємно зустрічали команду. Єдиним помітним мінусом у виступі було вміння говорити російською мовою. Адже „Аварія” завжди виступає українською, а тут прийшлось все перекласти на російську.одже було досить незвично виступати, перші хвилини хлопці трохи запинались, але потім все вирівнялось. Після виступу в холлі театру глядачі висловлювали багато позитивних вражень про виступ „Аварії”.
В перший день дуже сподобався виступ збірної команди КВН м.Брянська. Вдало підібрані і добре поставлені жарти, гарні акторські здібності жваво сприймались глядачами.
У другій день виступали 8 колективів з перервою після перших чотирьох виступів. „Лопату” поставили виступати останньою і це, як потім виявилось, було нашій команді не на руку. Справа в тому, що виступи колективів затягнулись і „Лопаті” прийшлось виходити на сцену о 22.10. Глядачі в залі вже змучились дивитись виступи з 18 години, частина з них вже пішла, не дочекавшись останніх команд, нелегко було і членам журі. Проте наші хлопці вигядали впевнено, відчувався певний досвід і вміння подавати жарти. Глядачам і журі виступ сподобався, і це було видно з оплесків у залі та теплого прийому публікою, яка все ж дочекалася виступу „Лопати”.
В другій день фестивалю надзвичайно потужно виступив колектив з Ліпецьку, який складався з двох молодих людей, які вже закінчили вищий навчальний заклад і вже декілька років виступають як клоунський дует. Такий колектив важко назвати самодіяльним студентським театром мініатюр, це вже досвідчені професіонали, що хлопці і довели. Мініатюри у їхньому виконанні були смішними, гарно відрежисовані та майстерські зіграні. Добили вони зал цирковим номером з мильними бульбашками. Номер був дуже гарний, проте у декого з глядачів склалося враження, що вони знаходяться в цирку, а не на фестивалі СТЕМів чи КВНу.
Не погано виступили у другій день і наші друзі „Дивні люди” з Києва, продемонструвавши практично ту ж програму, що була у нас на „Шалантусі”.
У неділю, 4 березня в першій половині дня всі ми відвідали свято проводів російської зими, яке традиційно відбувається у Брянську в першу неділю березня. А в вечері був гала-концерт кращих номерів фестивалю. Після концерту відбулось нагородження переможців:
у жанрі КВН 1 місце зайняла збірна м.Брянська;
2 місце – „С потолка” м.Чернігів
3 місце – „Аварія” м.Рівне
у жанрі СТЕМу 1 місце зайняв СТЕМ „Жовтий чемоданчик” м.Ліпецьк;
2 місце – „Лопата” м.Рівне;
3 місце – „Дивні люди” м.Київ

Кращою мініатюрою визнали мініатюру „Китайський ЗАГС” команди КВН „Ескулап” м.Смоленськ, кращою музичною мініатюрою визнано мінатюру СТЕМу „Квартал 311” м.Брянськ.
У другій день керівники делегації взяли участь у роботі круглого столу з проблем реалізації молодіжної політики у різних країнах та зустрілись з мером міста Брянськ, який в минулому був активним учасником СТЕМу „Квартал 311” і неодноразово приїздив на фестиваль „Шалантух” у наше місто.
На завершення необхідно відзначити надзвичайно палкий прийом нашої делегації у Брянську і оргкомітетом фестивалю, і гідами, які працювали з нами, і друзями, які нас там завжди чекають, люблять та поважають. Всім дуже велике дякую!
Ми зі своєї сторони запросили і керівників молодіжних комітетів міста Брянська та області, і учасників СТЕМу „Квартал 311” на гала-концерт з нагоди 5-річчя „КВН Рівненщини”.

www.kvn-rivne.org

(Прохання розмістити інформацію у розділі "Новини")

[schild=4 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]+[/schild]
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Фестиваль "Кубок Веселого Народа - 2012" в Кривом Роге Кэп Новости 0 16.03.2012 19:04
Фестиваль "Жемчужина у моря 2011". Видео-постскриптум Кэп Новости 0 03.10.2011 13:42
Фестиваль "Жарт-птиця 2011". Інформація. admin Новости 0 14.08.2011 07:00
Команда КВН "Т.Б.П.Ч.": "Ассоциация "КВН Украины" - это большой шаг вперед!" Кэп Новости 4 08.01.2011 03:02
Увага! 3-тій Всеукраїнський фестиваль прикольного відео "КВНика-2010". admin Новости 0 24.09.2010 09:03



Transcarpathian Banner Network