Асоціація

Старый 14.04.2007, 10:48 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию Перший півфінал Рівненської ліги

11 квітня в місті Дубно, в районному будинку культури відбулася перша півфінальна гра Рівненської ліги КВН, в якій брали участь «Бомба» (Млинів), «Позитивні віруси» (Луцьк) та «Децибели» (ВМУРоЛ Україна, Рівне). [trim]
З початку гри було помітно нервово-відповідальне напруження кожної команди. Всі хотіли досягти своєї мети – вийти до фіналу. Заздалегідь ми вдячні всім командам, які в міру своїх можливостей підготувалися до півфіналу. Комусь, звичайно, це вдалося краще, а комусь і трішки гірше.
З нашої точки зору команда «Децибели» показала не найкращу гру і підготовка до неї була дуже слабкою. Ми розраховували на більш потужну гру цієї команди у півфіналі. Знаючи їхні внутрішні проблеми показати кращу гру їм не вдалося. На нашу думку ця команда могла б виступити зібравшись зі своїми думками та жартами на багато краще. Напевне пік найкращих виступів цієї команди вже в минулому. І за це дуже прикро.
«Позитивні віруси» приїхавши до Дубного взялись за підготовку програми до півфінальної гри. Хол будинку культури просто тремтів від репетиції волиняк. Перед грою в команді панувало відчуття необ’єктивності оцінки журі. Але коли вони вийшли на представлення команд зал зустрів їх бурхливими оплесками. Гра пройшла на одному диханні, хлопці не давали збою в кожному конкурсі, чим і заслужили вихід до фіналу. Після гри волиняки були шоковані своїм виходом до фіналу.
«Бомба» здивувала своїми текстами та подачею жартів зі сцени. Вражав артистизм та акторська гра команди. Взагалі склалося таке враження, що це є саме команда, а не набір хороших акторів. Вони довели в кожному конкурсі, що для них немає нічого неможливого. Як завжди відчувалося гарна рука редактора, який і створює неповторний стиль цієї команди.

Візитка:
• «Бомба» :: 8.4
• «Позитивні віруси» :: 7.8
• «Децибели» :: 7.0

І «Бомба» і «Позитивні віруси» показали доволі дотепні візитки, в яких панували смішні та гарно подані жарти. У «Бомби» цей конкурс журі оцінило краще за інших, тому що в них було повністю висвітлено жанр візитки, яка закінчувалась фінальною піснею. У «Децибелів» була помітна млявість і не було повної віддачі на сцені.

Розминка:
• «Бомба» :: 6.2 (14.6)
• «Позитивні віруси» :: 7.2 (15.0)
• «Децибели» :: 6.2 (13.2)

В цьому конкурсі достойно та влучно перемогли «Позитивні віруси». «Бомба» і «Децибели» не змогли підтримати темп заданий волиняками.

Музичний конкурс:
• «Бомба» :: 8.2 (22.
• «Позитивні віруси» :: 6.4 (21.4)
• «Децибели» :: 7.2 (20.4)

В музикалці лідером були без сумніву найбільш співоча команда «Бомба», яка і співала і танцювала і досить смішно розважала глядача. Це єдиний конкурс, де «Децибели» на рівних сперечалися за друге місце з «Позитивними вірусами». А Луцькі хлопці не вразили не журі не глядача в цьому конкурсі.

Капітанський конкурс:
• «Бомба» :: 8.4 (31.2)
• «Позитивні віруси» :: 7.4 (28.
• «Децибели» :: 7.0 (27.4)

Дотепний капітан Вовка з Ромкою в єдиному лиці із «Бомби» просто порвали Валіка і Серьожу з «Децибелів» та «Позитивних вірусів». Дуже цікава та смішна із вдалими жартами капітанка була найкращою у півфіналах загалом.

Домашнє завдання:
• «Бомба» :: 8.0 (39.2)
• «Позитивні віруси» :: 8.0 (36.
• «Децибели» :: 7.0 (34.4)

Домашнє завдання найкращим було у двох команд, які підтвердили своїм виступом у фіналі Рівненської ліги.

Загалом всі команди на думку організаторів виступили в міру своїх можливостей і показали рівень своєї підготовки. Це і є результат даного півфіналу. Хто краще грає, той і перемагає. Вітаємо «Бомбу» та «Позитивні віруси» з виходом в фінал, а команду «Децибели» вітаємо з закінченням КВНівської кар’єри в Рівненській лізі.
admin вне форума
Ответить с цитированием
Старый 15.04.2007, 00:07 # 2 ( permalink )
Coffee_in
Guest

Сообщений: n/a
По умолчанию

Вітаю волиняк з успіхом. Шкода, що ви не приїхали на другий тур Студки. Хотілося вас побачити. Успіхів вам у фіналі.
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Фінал Рівненської Ліги КВН admin Новости 0 29.05.2009 17:37
Фінал Рівненської ліги КВН admin Новости 0 29.05.2008 18:34
Фінал Рівненської ліги КВН admin Новости 2 06.06.2007 15:29
Другий півфінал Рівненської ліги admin Новости 1 16.04.2007 12:40
Рівне. Фінал чемпіонату КВН Рівненської області . admin Архив новостей 0 19.01.2006 14:00



Transcarpathian Banner Network