Асоціація

Старый 08.05.2009, 20:47 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,230
По умолчанию КВН в Івано-Франківську

5-6 травня і Івано-Франківську відбулись події, які надовго залишаться в серцях любителів КВНу, та назавжди увійдуть до історії Івано-Франківького Клубу Веселих і Найкмітливіших - завершився 14 сезон КВН «Кавалєрка-2009». Рекордний сезон, за кількістю команд, які приймали участь в ньому - 15. [trim]
Спочатку 5 травня пройшов Фінал Кубка Кавалєрки-2009. За цей трофей боролось 5 команд – «СП», «23 см», «Наф-Наф та Газ», «Хлопці по виклику», «Вище Поверхом». В попередніх іграх кожна з цих команд мала свої зоряні моменти, і до перемоги їм завжди не вистачало тільки рівноцінної підготовки до всіх конкурсів ігри. Прогнозувалось що фінальна гра буде в цілому рівною. Але всі ці прогнози рухнули перед бажанням «Хлопців по виклику» стати Володарями Кубку. Тому вже з першого конкурсу – імпровізації, вони не упускали перевагу. І в кожному конкурсі було видно серйозну підготовку до гри, в той час як інші команди мали «провиси». Так «Вище поверхом», поряд з сильним імпровізаційним конкурсом і домашнім завданням, слабо виглядали під час розминки і фотоконкурсу, «Наф-Наф та Газ» після слабенького початку на «імпровізації» та «розминці», дуже ефектно показались в двох останніх конкурсах. А для досвідчених з «СП», та новачків з «23 см», гра, прямо скажемо, стала не найкращим етапом їх кар’єри. Закономірний результат – на сто відсотків підготовлена до гри команда, на сто відсотків заслужила перемогу і Кубок!
Вітаємо Володаря Кубка «Кавалєрки-2009» - команду КВН «Хлопці по виклику»!!!
1 Хлопці по Виклику 26,33
2 Наф Наф та Газ 23,00
3 Вище поверхом 22,67
4 23 сантиметра 21,33
5 СП 20,67

Наступного дня, 6 травня, відбувся Фінал Чемпіонату «Кавалєрка-2009». Три найсильніші команди сезону, «Постскриптум», «Збірна Івано-Франківська» та «Гарем», зійшлись, щоб визначити кому бути Чемпіоном, а хто буде про себе писати – «команда-фіналіст». Напередодні гри в кулуарах більшість «пророчила» перемогу «Збірній». Навіть деякі члени команд суперниць не були впевнені в силі своїх рідних команд перед тим напором, який демонстрували гравці «Збірної» в попередніх іграх. І то не дивно – деякі гравці «Збірної ІФ» вже сьомий сезон намагаються стати Чемпіонами області, а деяким вже вдавалось стати Чемпіоном. Однак це ніякою мірою не повинно було зменшувати бажання подолати такого сильного суперника. Не повинно було, але… Дива не сталося! З кожним конкурсом «Збірна» відривалась від суперників все далі і далі, так що перед останнім конкурсом розрив склав більше трьох балів. Фактично перемогти їх стало неможливо, і команда «Гарем» впала духом – останній конкурс відіграли так наче він дійсно – останній! А от «Постскриптуму» навпаки, безвихідність ситуації надала легкості і своє домашнє завдання вони завершили під овації всього залу, який стоячи аплодував хлопцям. Такого не вдалось повторити «Збірній Івано-Франківська», хоча їм цього і не було потрібно, перемога була у них вже в кармані.
Вітаємо Чемпіона «Кавалєрки-2009» - команду КВН «Збірна Івано-Франківська»!!!

1 «Збірна Івано-Франківська» 33,83
2 «Постскриптум» 30,67
3 «Гарем» 29,33
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Чемпіонат КВН України в Івано-Франківську admin Новости 0 28.11.2013 15:00
Фінал шкільного КВНу в Івано-Франківську admin Новости 0 12.04.2013 18:26
Шкільний КВН в Івано-Франківську admin Новости 0 04.03.2013 08:51
КВН в Івано-Франківську admin Новости 2 28.06.2008 10:07
КВН у Івано-Франківську. Москалі не злякалися гуцулів! admin Архив новостей 0 21.11.2003 14:00



Transcarpathian Banner Network