Асоціація

Старый 29.05.2009, 17:37 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,232
По умолчанию Фінал Рівненської Ліги КВН

Репортаж з сайту www.kvn-rivne.org

Ну, що ж, друзі, от і пройшов фінал РЛ КВН. Фінал вийшов таким, як він і має бути: смішний, сильний і зі скандалом. Відразу попереджаю ніяких сенсаційних викриттів не буде, що в журі сиділи масони якоїсь організації і результати тому саме такі. Я взагалі не буду аналізувати суддівство та й не маю такого бажання. Вони зробили свій вибір, глядач зробив свій, кожен з нас - теж. Десь цей вибір не співпав, але це гра. І не забуваємо: переможців не судять. [trim]

4. Без Понтов (Кіровоград) – 22,4 (4,4;4,4;4,2;4,4,5,0). Вдруге підряд команда з Кіровограду стає фіналістом РЛ. Минулого року результат команди Людовік XIV був на один щабель вищий. Почали Без Понтов на візитці з бадьоренького репчика, цим же репчиком і закінчили. Між ними вони втиснули мініатюри про двох закоханих, де один з закоханих намагається розтрощити свій телефон за допомогою пістолетів, автоматів, лазерів і навіть повітряної атаки. Та «Ты, что делаешь? Это же Сименс А35!!! Ты панельку поцарапаешь!» . Крім того, для перемоги у фіналі команда найняла тренера сумнівної репутації, який виявився вчителем фізкультури. Вот Света Лобода квартиру в Киеве заложила, чтобы фінал выиграть и проиграла. И всё тепер!!! А вы знаете сколько сейчас в Киеве стоит на месяц бордель закрыть? Була ще й чудова мініатюра про битву екстрасенсів. Всього цього команді вистачило, щоб бути третіми після візитки. Традиційно апріорі Без Понтов рахувались фаворитами розминки і навіть перша відповідь була смішною.

Питання з залу:
- У Київстар – емблема зірка. А за, що хапаються абоненти МТС?
- (наркоманським голосом) А, что и они хапаются?


На жаль, далі розминка не пішла так, якби цього хотілось Без Понтов. Хоча вдалі відповіді все ж таки були, але не все зрозумів зал.
Відео про початкову версію пісні Світлани Лободи теж не отримало високих оцінок від журі, хоча було цікавим за своєю ідею, але не реалізацією.
Капітанський конкурс відкривав капітан Без Понтов – Максим Ткачук. Він розповідав про економію. Текст був доволі смішним, але імпровізаційна частина у Максима не вдалась. Та й не зовсім коректно капітани вели себе по відношенню до нього. Щоправда Максим в кінці викрутився і зірвав оплески.

- Старшеклассники тепер не ждут выпускного, а занимаются сексом без этого глупого повода.

- Маршрутчики не берут льготников, а исцеляют и омолаживают немощных.


СТЕМ у кіровоградців був театралізований і розповідав про кохання сина хімічки і доньки вчителя праці. Гарно відіграно, але мало сильних моментів було, тому і такі оцінки. Дійсно гарний сезон видали кіровоградці. Будемо чекати їх наступного сезону в Рівному.

3. Фававу (Рівне) – 25,4 (4,2;4,6;5,2;5,4;6,0). Вдруге поспіль до фіналу доходять ці рівняни. І теж здають свою позицію, адже минулого року вони були другі. Розпочали свою візитку фававушники з попсової пісеньки Квест Пістолс. Почали якось невпевнено, але поступово розкачались і набрали темпу. Жарт без «палєва». Барак Обама ходить на роботу синій – жартував фронтмен Фававу. Та шкода, що він не лише жартував, а й забувся слова. Крім того, візитка порадувала глядача номером про злу сім`ю.

- Синку, неси щоденник. Так, алгебра – 12. Українська мова – 12. Фізкультура -12. Вмієш татові настрій зіпсувати. Піду маму поб’ю.

В розминці потужних відповідей у рівнян було мало, тому і не самі високі оцінки за неї. От відео у Фававу було традиційно смішне. Цього разу про доброго міліціонера.
Капітанка у Івана Заня вдалась в текстовому плані більше, ніж в імпровізаційному, але треба віддати належне Вані він не перегинав палку на відміну від капітана Бомби і VIP.
Ну, а високі оцінку за СТЕМ говорять самі за його якість. Та в цілому матеріалу не вистачило на місце вище. Подякуємо команді за сезон і побажаємо їм успіхів у фіналі Студліги АКУ.

2. VIP (Тернопіль) – 26,2 (5,0; 4,8; 5,6; 4,8;6,0). Улюбленці публіки у фіналі зайняли друге місце. Почали тернопільчани дуже потужно. Гарний пісня на вихід, потім сильні мініатюри кожна з яких заходила в зал «на ура».

Біля роддому.
- Яка у вас гарна дитина.
- Дякую
- От дивіться, який носик, такий, як у вашого друга.
- Дякую.
- А ротик? Такий, як у вашого другого друга.
- Дякую, друзі. З мене – «Рогань».


Серія хороших мініатюр і підтримка залу дали своє – максимум за візитку.
От розминку Тернопіль почав зовсім некультурно, добре, що цю безкультурність вони виправили пізніше вдалими відповідями.
Відео VIP було смішним. Вистачало хороших «гегів» та, на жаль, іноді були за великі паузи між ними. Закінчили відео правильними «соплями».
Капітанка була про заповіді ДАІшика і головна її проблема, що не зовсім правильно була підібрана подача капітанки. І варто пам’ятати: капітани не мають права ображати інших капітанів. Так це смішно глядачу, але неприємно по відношенню до тих, кого ця образа стосувалась.
СТЕМ чудово зайшов в зал, в ньому було багато емоції (браво - Тані Песик! Недарма вона виграла найкращу жіночу роль). Зовсім трішки не вистачило тернопільчанам, щоб посісти перше місце. І зовсім трішки вистачило Бомбі, щоб здобути перемогу.

1. Бомба (Млинів) – 26,4 (4,6;5,2;5,6,5,2;5, . Хороша інтелігентна візитка з потужним виходом.

- Денисе, я знаю, що нам потрібно для перемоги.
Один з членів з команди починає грати на скрипці пісню переможця Євробачення.
- Це добре, але, що нам потрібно для перемоги?


А далі, як завжди, капітан на чудових підводках підходить до мініатюр.

Замальовка "Кросворд".
- Три по вертикалі. Скільки букв у слові "три"?
- А скільки букв?
- Три.
- Пиши сім.
- А чому сім?
- Ну сім, це єдина цифра, у якій три букви.
- А два?
- Ранив.
- А три?
- Ранив.
- А чотири!
- А чотири - ні, там шість букв.


Та все ж таки візитку Бомба програла Тернополю, адже в тих бажання і агресії було більше.
Розминку Бомба почала не зовсім вдало, проте потім набрали темп і виграли її. Але є одне, але негарне «але». Бомба, як і Тернопіль дали, м’яко кажучи, неетичну відповідь на розминці, що саме неприємне, що відповідь пролунала від капітана, який асоціюється у глядача лише з інтелігентністю.
Відео було ризикованим, але зайшло. Більш того зайшло так, що Бомба розділила з Тернополем перше місце. Шкода, що технічні моменти зіпсували враження.
Капітанку Денис Мандзюк прочитав без листочка. Дуже впевнено і з гарним текстом. Тут ніяких претензій не може бути.
СТЕМ у Бомби якось слабо зайшов у зал. Навіть важко сказати чому саме, адже «текстухи» були хороші і в кінці була гарна псевдо соплива кода. Хоча всього цього вистачило Бомбі, щоб вперше виграти Рівненську Лігу!!!
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
ровенская лига , репортаж
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Фінал Рівненської ліги КВН admin Новости 0 29.05.2008 18:34
Фінал Рівненської ліги КВН admin Новости 2 06.06.2007 15:29
Другий півфінал Рівненської ліги admin Новости 1 16.04.2007 12:40
Перший півфінал Рівненської ліги admin Новости 1 15.04.2007 00:07
Рівне. Фінал чемпіонату КВН Рівненської області . admin Архив новостей 0 19.01.2006 14:00



Transcarpathian Banner Network