Асоціація

Старый 22.09.2009, 15:24 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию Увага! Вийшов новий щорічний довідник АКУ

Традиційно, напередодні відкриття нового сезону Асоціації «КВН України» у світ виходить черговий щорічний довідник «Книга Веселого Народу».

Презентація проходитиме у рамках проведення фестивалів «Жарт-птиця» та «Жемчужина у моря». Унікальне за змістом і єдине за масштабом інформації видання, що підводить підсумки 15-го сезону, сподіваємося, знайде багато схвальних відгуків. І не лише від учасників команд у іграх Асоціації сезону 2008-2009 років. Щорічник, який видається вже одинадцятий рік поспіль, стане справжньою знахідкою для тих, хто любить КВН, слідкує за розвитком цієї гри в нашій країні, за творчістю самобутних українських команд. Багато користі від нього отримають команди-початківці, організатори позакласної роботи навчальних закладів, керівники та організатори турнірів КВН і просто шанувальники гумору.

Довідник має досить зручну структуру. Перший розділ розповість читачеві про минулий 15-й сезон. Тут є інформація про проведення минулорічних фестивалів «Жарт-птиця» та «Жемчужина у моря», Чемпіонату України, Студентської і Аграрної ліги, розіграшів Кубку України та Кубку Веселого Народу. Детально в цифрах і таблицях передано хід боротьби, досягнення команд, щлях до трофеїв. Тут ви знайдете і інформацію про «Символічні збірні сезону», адже оргкомітет АКУ щорічно визначає лауреатів в номінаціях «Кращі гравці Чемпіонату України», «Кращі гравці Студентської ліги», «Кращі гравці Кубку України», «Кращі капітани КВН України», «Кращі керівники команд КВН», «Міс КВН України». Цьогорічні лауреати отримають під час проведення фестивалю разом з новеньким виданням іменні дипломи АКУ.

Читачі також дізнаються про «відрядження» збірної КВН України в закордонне турне до Італії, Німеччини, Франції, Польщі, Монако, Австрії, Чехії...

Сторінки наступного розділу присвячені тим командам, які грали в минулому сезоні. Тут зібрані їх кращі жарти, є фото кожної команди, вказані перемоги і здобутки в офіційних турнірах із зазначенням міст, навчальних закладів та підприємств, які команда представляє на Всеукраїнських змаганнях.

Багато цікавого і в розділі, який повністю присвячений КВН-статистиці АКУ за 15 років! Є де «поблукати» і новим командам, і ветеранам гри. Адже тут зібрані рідкісні фото за всі роки існування Асоціації (деякі з них не бачили навіть ті, хто на знімках), перераховано всі без виключення команди, що зіграли хоча б одну гру, вказано міста проведення ігор всіх турнірів, згадані прізвища багатьох людей, що віддали частинку свого життя чудовій грі! На сторінках цього розділу вказані всі володарі призів, кубків, почесних звань. Є результати переможців у кожному конкурсі за кожен рік! Для тих статистів, хто полюбляє цифри і факти, цей розділ – просто знахідка!

А традиційний розділ «знайомств» цього разу зазнав приємних змін. Оскільки до нього крім вже звичної «портретної галереї» членів оргкомітету та адреси осередків АКУ, додано новинку – сторінки про життя в КВНівських осередках Асоціації. Вперше буде надано інформацію про події і змагання в Рівному і Ужгороді, Вінниці і Черкасах, Маріуполі і Сумах, Луганську і Умані. Це дає можливості деяким лігам і командам «засвітитись» перед широкою аудиторією читачів щорічника АКУ. А крім цього в розділі вказані електорні адреси, сайти ліг, телефони для зв’язку з керівниками ліг та осередків АКУ.

Цю титанічну працю упорядників щорічного довідника за сезон 2008-2009 проілюстровали більш ніж 300 фотографій і малюнки відомого художника-карикатуриста Василя Вознюка. Він відомий багатьом за роботою в телепередачах «Свобода з Савіком Шустером». Ну а більше 40 команд матимуть можливість знайти свої фотографії на кольорових вкладках новоспеченного видання. До речі, за традицією кожна (!) команда, що прибуде на фестиваль отримує примірник безкоштовно. Ними ж нагороджуються переможці в престижних номінаціях. Інші можна буде придбати в штабі фестивалю, як і інші видання АКУ та випуски «КВН-газети України».

Якщо вас зацікавила ця інформація, то запрошуємо до Затоки на XIV-й фестиваль дитячих та юнацьких команд «Жарт-птиця» та на XVI-й Всеукраїнський фестиваль КВН «Жемчужина у моря». У крайньому випадку ви зможете придбати щорічник своїм друзям, які вже пакують валізи до Затоки, або ж безпосередньо в Асоціації «КВН України». Бажаємо приємного знайомства з «Книгою Веселого Народу - 2009»!

Ігор УРБАНСЬКИЙ,
головний редактор Асоціації «КВН України».
admin вне форума
Ответить с цитированием
Старый 22.09.2009, 17:53 # 2 ( permalink )
Member

Регистрация: 30.04.2009
Адрес: Черкассы
Сообщений: 37
По умолчанию

Ждем с нетерпением!
__________________
Всем привет!
big_kaktus вне форума Ответить с цитированием
Старый 31.10.2009, 15:26 # 3 ( permalink )
vihtik
Guest

Сообщений: n/a
По умолчанию

Можно ли заказать книгу по почте?
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Вийшов у світ 173-й номер «КВН-газети» admin Новости 0 29.12.2013 19:07
Склади ліг АКУ на новий сезон admin Новости 16 11.12.2009 18:21
Закарпатська ліга КВН. Новий сезон стартував! admin Новости 0 24.10.2007 09:09
Новий український сайт admin Архив новостей 0 30.10.2005 14:00
В Рівному розпочався новий КВН-сезон. admin Архив новостей 0 29.09.2005 14:00



Transcarpathian Banner Network