Асоціація

Старый 04.10.2010, 09:49 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию ЖАРТ-ПТИЦЯ-2010. Ще один погляд.

З 26 по 30 вересня 2010 року традиційно в смт Затока Одеської області пройшов XV Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «ЖарТ-птиця 2010». Цьогорічний фестиваль став рекордним як кількісно, так і якісно. До сонячної Затоки приїхали 32 дитячих та юнацьких команди КВН. Радує, що молодь з-поміж субкультур емо, панків і готів віддає перевагу руху КВН. Помітно, що гумор став більш якісним в порівнянні з попередніми роками. Хоча найпопулярнішими темами для жартів залишаються шаурма, соціальна мережа «В контакте» та алкоголь на фестивалі. Ну і куди ж без жартів з щорічного довідника АКУ? Принаймні знаємо, що діти цікавляться КВН і вміють читати.
З перших ігор стало зрозуміло, що несмішних команд КВН на «ЖарТ-птиці 2010» немає, є лише команди з малим досвідом, або ті, що не репетирували перед грою. Учасники, які приїжджали на фестиваль і раніше, на сцені зовсім розкуті, впевнені в собі та яскраві. Це такі команди як «Полігон», «Шухерята», «Мама не дозволяє», легендарна «ВуЗВ» та інші. За рік прогресивно змінилися «Нас заставили», «Сафо», «Іриски», «НОУ-ХАУ», а ті команди, що приїхали вперше на фестиваль намагалися не поступатися суперникам.
У перший ігровий день було проведено два конкурси «Візитка» і «Розминка», після яких в лідери серед дитячих команд вибилися «Полігон» (Козятин), «НОУ-ХАУ» (Драчинці), «Сафо» (Суми), а серед юнацьких – «Конфетка» (Дніпродзержинськ), «КаВуНи» (Суми) та «Тілігул» (Петрівка).
Другий конкурсний день порадував не менше. Завдяки конкурсу «Домашнє завдання» можна було переконатися, які талановиті діти живуть в Україні. Тематика конкурсу була різноманітною: «Репетиция балета без пацанов» («Сафо»), «Клуб анонімних танцівників Тектоніку» («Мама не дозволяє»), пародія на фільм «Сутінки» («Нас заставили») та колоритні українські мініатюри.
Екологічний конкурс позаочі учасники фестивалю назвали конкурсом сміття. Вони зібрали сотні пластикових пляшок, картонних коробок та упаковок від «Мівіни». Ми побачили різних пластикових тварин, велетенське вікно, роботів, пилосос, кавоварку та інші вироби юних винахідників. Хто б міг подумати, що килимок, на який ми наступаємо біля порогу, може бути і «бубою», і «маленькою Данією», і «ковдрою для шробака», але команда КВН «Сафо» з міста Суми може ще довго продовжувати цей ряд. Веселим був виступ команди КВН «Іриски» з міста Вінниця та їхні поради щодо застосування пластикових пляшок. А «ВуЗВ» з міста Ужгород вирішили проблеми мобільного зв’язку та винайшли багатофункціональний пристрій «Мівіна».
Та найбільшим протистояння було між юнацькими командами КВН «Конфетка» (Дніпродзержинськ) і «КаВуНи» (Суми). В перший ігровий день «Конфетка» своїми запальними танцями завоювала серця майже всіх представниць слабкої статі, що ті кричали голосніше ніж фанатки на концерті братів Борисенко, і вони з розривом в 0,2 бали обійшли команду КВН «КаВуНи». Останні ж до п’ятої ранку розучували джайв «Конфетки» і використавши козир суперника змусили глядачів вперше за фестиваль аплодувати стоячи. Кульмінацією ще й стали «перукарські» здібності «КаВуНів». Заради перемоги їх керівник приваблива білявка Анастасія Павленко і учасниця команди КВН «Сафо» відрізали собі частину волосся. Таким чином «КаВуНи» на 0,8 бала переганяли «Конфетку» і навіть всі дитячі команди.
Третій ігровий день як ніколи був наповнений «внутряком». Неабияк здивували команди КВН «Нас заставили» та «ВуЗВ». Та найочікуванішою залишалася остання гра юнацьких команд КВН і так званий вирішальний батл між «Конфеткою» і «КаВуНами». І ті, й інші використали всі секретні ходи своїх головних конкурентів. «КаВуНи» запросили на сцену капітана команди КВН «Конфетка» Віталія Ільніцького станцювати всім вже знайомі рухи і змусили підстригтись десять дівчат із залу, включаючи головного бухгалтера АКУ Олену Мухіну, і навіть сам капітан команди Олександр Проценко безжалісно відрізав собі пасмо волосся. «Конфетка» ніяк не збиралася поступатися «КаВуНам», вони теж застосували перукарський прийом запросивши на сцену Олександра Замшу і ведучого Андрія Котищука, але зжалілись і не псували зачіски першим красеням фестивалю.
І «КаВуНи», і «Конфетка» набрали в останній грі однакову кількість балів (15,4) та з тією ж різницею в 0,8 бала перемогла сумська команда, на другому місці опинилися «Конфетка», а на третьому – команда із Сміли «Смело, товарищи, в ногу!». Серед дитячих команд КВН перемогу отримала команда КВН «Нас заставили» з того ж славнозвісного міста Суми, а команди КВН «Полігон» (Козятин), «Сафо» (Суми), «ВуЗВ» (Ужгород), «Кадри» (Лубни) набрали в сумі однакову кількість балів (50, . Таким чином всі три команди з міста Суми привезуть додому кубки.
Без перебільшення можна сказати, що XV Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «ЖарТ-птиця 2010» запам’ятався двома речами - стрижками «КаВуНів» і танцями «Конфетки». Що ж тут скажеш, коли сам президент Асоціації «КВН України» Михайло Агранат на закритті фестивалю станцював джайв.

Аліса УРБАНСЬКА
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
ЖАРТ-ПТИЦЯ 2012. Мої враження. admin Новости 0 04.10.2012 09:49
ЖАРТ-ПТИЦЯ 2012: учасники Кэп Новости 0 30.09.2012 10:15
«ЖАРТ-ПТИЦЯ-2010» admin Новости 0 22.08.2010 18:43
«ЖАРТ-ПТИЦЯ-2007» admin Новости 0 21.08.2007 08:50
Ще один погляд на фінал Кубку України. admin Архив новостей 0 24.09.2005 14:00



Transcarpathian Banner Network