Асоціація

Старый 30.04.2011, 15:42 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию КВН в Ужгороді

Ігри півфінального туру Закарпатської ліги КВН пройшли в Ужгороді 26-29 квітня.

У першій грі туру глядачі хоч і «підкачали», а от КВНщики показали приклад справжньої дружньої допомоги. До двійки півфіналістів «Хватіло нє фантазії» (Мукачево) та «Foofick», замість донецької команди «Пляши, Лариса!» (яка у підсумку взагалі не приїхала на тур) долучилися «Орігамі» з історичного факультету УжНУ. Хлопці погодилися виступати у перший день та гідно представили своє бачення теми туру. У конкурсі відео історики показали як би Беар Грілс виживав у 4 гуртожитку; далі капітан команди Олександр Шершун перетворився на «капітана Корупцію»; а «Сімейне свято» «Орігамі» зустрічали у відділку міліції («Бо поливанки були такі, що аж общагу спалили»). Підсумкове третє місце (22.2) і «їм ще грати у фіналі Кубку».
«Хватіло нє фантазії» - досвідчена команда з Мукачева показали свою дотепність та хорошу акторську гру, щоправда трохи «переполиванкались». Проте розсмішили власною «озвучкою» відео «Якби американці знімали Санту-Барбару на Закарпатті», мюзиклом в терористично-диктаторському стилі «Міцний горішок V: Місія Пасха», а у капітанському Олександр Загоруйко вдало перевтілився у продавця «всякими потрібностями». Що ж, 27.0 і ювілейний, п’ятий для «ХНФ», фінал Кубку – це теж не абищо.
А першим фіналістом стала команда «Foofick ІІ». Хлопці – це «треш» 1 півфіналу. Олександр Свергун, капітан команди, нестандартно підійшов до конкурсу капітанів і весь виступ «розмовляв лобом». При цьому зазначив, що всі виголошені ситуації «могли виникнути тільки в його уяві». Відео було анонсом ужгородських серіалів («Сложно Мария», «Фильм 3-Г»), а також документальним серіалом «Хроники Серого», де хлопці показали новий символ Закарпаття. «Домашку» провели як «паті на хаті»: «Мама fashion week», «Все в сборе.. и как я с вами познакомился», падіння зі сцени («С батей все нормально») і , звичайно, ванна на сцені стала «родзинкою» виступу. 28.4 – загальні бали 1 фіналіста.
Оцінки:
Foofick - 6.2 + 4.8 + 6.0+ 5.2 +6.2 = 28.4
Хватіло нє фантазії - 5.4 + 4.6 + 5.8 + 5.2 + 6.0 = 27.0
Оригами - 4.6 + 4.2 + 4.6 + 4.2 + 4.6 = 22.2

Наступна гра зібрала вже більше прихильників КВНу, атмосфера пожвавішала. Команда «Коліжанки» (Львів) – єдина команда не із Закарпаття, яка показала, що таке відрепетируваний КВН. Дівчата задали ритм гри і заслужено стануть прикрасою фіналу. «Коліжанки» звозили нас на швидкісну екскурсію Львовом та показали серіал про рідне місто, продемонстрували «Сімейне свято» в українських традиціях (любов Марічки та Івана), а Христина Гапонюк стала окрасою капітанського конкурсу. Майже за всі конкурси максимальні оцінки і фінальні 32 бали – «Коліжанки» другі фіналісти
Друге місце у грі посіла команда «Молодости нашей» (29.2). Валерій Костинський у капітанському, неперевершений документальний серіал «Не реви мне» (колоритні головні герої Габріелла і Йончі), двоє «незнайомих» людей, які співають «Чіп і Дейл» та світло в холодильнику розсмішили ледь чи не кожного глядача. Не вистачило зовсім трохи до фіналу Ліги, але сильна команда «Молодости нашей» задасть жару на фіналі Кубку.
На почесному третьому місці мукачівська «Восьмиклассница». Команда – дебютант ліги дала достойний бій більш досвідченим суперникам. Глядачі реготали над фільмом про паранормальне у Мукачеві, сміялися з жартів капітана Романа Петраша («Если у вас недоремонтированный ремонт, я его доремонтирую»), та усміхалися з одного тільки вигляду «хлопчика з баскетбольним м’ячем під резиновою шапочкою на голові». Але справжній фурор викликала фіналка на «домашці». Невмирущий «Ветер с моря дул» у виконанні «Восьмиклассницы» - це щось незабутнє. І нехай лише 24.6! Вони ще поборяться за Кубок.
Оцінки:
Коліжанки - 7.0 + 6.0 + 7.0 + 5.0 + 7.0 = 32.0
Молодости нашей - 5.8 + 5.0 + 6.4 + 5.6 + 6.4 = 29.2
Восьмиклассница - 5.0 + 4.2 + 5.8 + 4.6 + 5.0 = 24.6

Найспекотнішою, іншою за емоціями, найбільш щільною за результатами виявилась третя гра. Повний зал, багато вболівальників з різноманітними кричалками – ідеальні умови, атмосфера для КВНу. Оскільки донецька команда не приїхала на тур взагалі, виручати лігу взялися хлопці з «Тяп-Ляпа». Вони склали компанію двом іншим півфіналістам – «От Фонаря» та «Безумной молодёжи».
«Тяп-Ляп» упевнено перемогли у перших двох конкурсах; у капітанському Олексій Клімов переміщував декорацію ЗЛКВН у часі, а відео презентувало «УжНУ. The game» (5 сезонов жизни – на образование). Словом, хлопці просто класні. Вони виступали поза конкурсом, хоча глядачі про це до останнього не здогадувалися і щиро обурювалися з непристойно низьких оцінок за «домашку» - всі члени журі поставили трійки.
По суті, у третій грі боротьба за останню путівку у фінал велася між ужгородською та мукачівською командами.
«БУМ» побачили серіал у фільмі «Начало» і смішно, на свій лад озвучили відео, а Рудольф Білак, капітан команди, переніс нас у сучасність (тобто, у майбутнє з погляду минулого).
«От Фонаря» показали основну мильну оперу вітчизняного телебачення – рекламу («Top Shop» і 500 доларів). На капітанському Олександр Ганусин описав кібербабулю майбутнього біля під’їзду і став капітаном команди «От Светлодиода».
І у «От Фонаря», і у «БУМа» перед останнім конкурсом були однакові бали – по 23.8. Все вирішувалося на «домашці». Тут Колумб від мукачівської команди програв Астероїду від «От Фонаря». З відривом в 1 бал (30. «фонарі» посіли 1 місце у грі і стали третіми фіналістами ліги. А «Безумная молодежь» ще покаже, на що здатна.
Оцінки:
От Фонаря - 6.4 + 5.6 + 7.0 + 4.8 + 7.0 = 30.8
БУМ - 6.6 + 5.2 + 6.6 + 5.4 + 6.0 = 29.8
Тяп-Ляп - 6.8 + 6.0 + 6.2 + 6.6 + 3.0 = 28. 6

Що ж, трьох фіналістів визначено. Це команди «Foofick II», «Коліжанки» і «От Фонаря». Вітаємо їх з перемогами! Фінал відбудеться у вересні. Але остаточний склад фіналістів, найімовірніше, визначиться влітку на Літньому кубку ЗЛКВН.

Завершувала тур кубкова гра. Неповна зала, активні уболівальники з плакатами, дудками та кричалками - в такій атмосфері проходив півфінал Кубку Закарпатської ліги КВН, участь у якому взяли 6 команд:
«Dusi-free» (географічний ф-т УжНУ)
«Справаналево» (юр. + економ. Ф-т УжНУ)
«ВУЗВ»(гімназія)
«Выфильтикультяпистые»
«Без ГМО» (ФРГФ, філфак, матфак УжНУ)
«Louis de Funès» (ЛуиДеФюнес)
Спочатку команди мали висловити привітання комусь або чомусь, потім позмагалися у «розминці» (смішно відповідали на запитання суперників і коментували оригінальні фото) і зіграли «фрістайл». Зокрема, «Dusi-free» показали користь від простого поліетиленового пакетика («Полиэтилен относителен»); «Справаналево» оновили склад і запропонували альтернативу «одинокому поетові» - Одинока поетеса («одноока»); «Без ГМО» нервували і «видали» низку «інквізицій, спалень на вогнищі, шибениць», але водночас непогано скомбінували музичні уривки у жартівливих діалогах; «ВУЗВ» зіграли в «біатлон» самі з собою і показали відео «День ВУЗВ»; «Выфильтикультяпистые» заручилися хорошою і гучною підтримкою вболівальників, використали власноруч створений реквізит і декорації та смішно жартували про «наболіле» («Новый Орбит «Белоснежка»: ровно 7 жевачек в одной пачке»); «Louis de Funès» виступали в образах жандармів та монашок і вже традиційно для туру винесли на сцену ванну, з якої наприкінці виступу незрозуміло як «вистрілила» повітряна кулька.

Окремо кожен з конкурсів не оцінювався, журі відкритим голосуванням визначило трьох фіналістів Кубку. Найбільше голосів у «ВУЗВ», далі - «Выфильтикультяпистые», і третя перепустка до фіналу у «Dusi-free». До них приєднаються команди з чемпіонату, які зайняли 2-гі та 3-ті місця в своїх іграх. А саме:
"Орігамі" (історичний ф-т УжНУ)
"Хватіло нє фантазії" (Мукачево)
"Молодости нашей"
"Восьмиклассница" (Мукачево)
"Безумная молодежь" (Мукачево)
Але такий склад фіналістів не є остаточним, оскільки попереду Літній кубок ЗЛ КВН, на якому буде розіграно 4 путівку до фіналу Чемпіонату. Фінали пройдуть у вересні, школа КВН працює щонеділі у ПАДІЮНі.

Тож не прощаємось – попереду ще багато заходів за участі Закарпатської ліги КВН! Зустрінемось!

Олександра Артюхіна

Все про Закарпатський КВН на сайті www.kvn.uzhgorod.ua
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Шкільна ліга КВН грає в Ужгороді admin Новости 0 11.02.2013 08:49
Шкільний КВН в Ужгороді admin Новости 0 02.04.2011 08:26
КВН в Ужгороді admin Новости 0 27.04.2010 07:18
КВН в Ужгороді admin Новости 0 26.10.2006 11:36
Ужгород. Школьный КВН. admin Архив новостей 0 06.02.2005 14:00



Transcarpathian Banner Network