Асоціація

Старый 06.06.2011, 08:13 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,230
По умолчанию Агроліга зібрала врожай

Іграми трьох фіналів у Сімферополі фінішував шостий за ліком сезон Аграрної ліги. Нагадаємо, що це спільний проект Ассоціації «КВН України» та Міністерства Аграрної політики, які й проводять ці змагання серед команд КВН усіх аграрних ВНЗ нашої країни. Тури кожного року проводяться в різних містах і у майбутніх аграріїв є можливість не лише пограти в улюблену гру, а ще й країну подивитися.

Після двох попередніх етапів, що відбулися в Полтаві та Дніпропетровську, Аграрна ліга прибула до сонячного Криму, щоб визначити переможців у трьох окремо взятих турнірах. 15 команд вибороли це почесне право вважатися фіналістами, а про амбіції учасників годі й говорити. Тому й невипадково всі очікували на видовищні та цікаві ігри.

Першими за самий «молодий» трофей – Малий Кубок міністра Аграрної політики вийшли змагатися команди: «Дикий молодняк» (Херсон), «На шару» (Біла Церква), «Агранавти» (Миколаїв), «На пролом» (Харків) та наймолодші учасники фіналів команда «Тілігул» (Петрівка, Одеської області). У перших двох командах тон задавали досвідчені ветерани, які підсилили гру своїх колективів для досягнення головної мети сезону. Миколаїв зараз переживає чергову зміну поколінь, а в складах двох інших претендентів гравці продовжували здобувати досвід у своєму дебютному сезону. Саме досвід та плюс ігрова дисципліна (звичайно ж, і гумор!) зіграли важливу роль у розстановці команд на п'єдесталі. Ось такими виявилися доробки учасників:
«Агранавти» - 22,8
«На шару» - 22,2
«Дикий молодняк» - 22,0
«Тілігул» - 21,0
«На пролом» - 20,8
Вигравши, два перших конкурси («Привітання» та «Розминка») представники міста корабелів, у «Фрістайлі» не дозволили себе обійти. А створеного запасу «Агранавтам» вистачило для перемоги у грі і отримання кубку, що розігрувався в Агролігі втретє.
А найстарший приз (він висотою з метр і з його розіграшу й починалася вся ця історія шість років тому) Кубок Агроліги випав шанс розіграти командам: «На абордаж» (Керч), «Кантрі-стиль» (Харків), «Пешком быстрее» (Житомир) та «Титанік» (Біла Церква). Тут передбачити переможця було неймовірно важко. Можливо, місцеве повітря додавало невеличкої переваги керченській команді для якої кримська столиця була майже домашньою ареною. Та хіба це могло зупинити її суперників. Команда з Житомира, яка лише два роки грає у турнірі студентів-аграріїв пішла після першого конкурсу відразу у відрив на 0,2 бала. Керч після «візитки» - друга. А ще на 0,2 відстали Харків та представники київщини. Хто б міг подумати, що тандем лідерів всі наступні конкурси відіграє між собою внічию, а мінімальна різниця в 0,2 збережеться і стане фатальною для кримчан.
«Пешком быстрее» - 23,0
«На абордаж» - 22,8
«Титанік» - 22,0
«Кантрі-стиль» - 21,2
«Титанік» в оновленому складі виглядав достойно, а ось від харків'ян вже третій рік чекають не лише видовищної гри, а й більш вагомого результату. «На абордаж» другий рік поспіль зупиняється в кроці від мети. Та цьогорічна перемога житомирян не викликає ніяких сумнівів. Ще більше радує поява представників Полісся серед лідерів ліги. Це найсильніший виступ команди цього ВНЗ за всі роки. Цьому підтвердження – омріяний Кубок Агроліги!

За традицією, до вечірньої програми було включено гру за звання «Чемпіона ліги». Відразу шість команд не приховували своїх амбіцій і мали на це право. Всі вони вдало відіграли сезон, а фінал річ непередбачувана і на короткій дистанції все може бути. Отже на сцені: «ДТП» (Луганськ), «Легіон» (Дніпропетровськ), «УТ-1» (Мелітополь), «Агрофак» (Вінниця), «Энимал плэнэт» (Полтава) і господарі – «АПК» (Сімферополь). Прогнози прогнозами, а виступи претендентів на «генеральному прогоні» не дали чіткої картини, щодо шансів на загальну перемогу у турнірі. Навпаки дехто навіть додав сумнівів, а дехто можливо й «зачаївся» на передодні битви. Але врахувавши всі поради редакторів і провівши «роботу над помилками», вже в призначений час гри всі команди були на висоті. А стартували у грі господарі з підтримкою танцювального колективу, димовою завісою та шаленою підтримкою залу. Слід сказати, що глядачі на протязі всієї гри адекватно реагували на виступи і підтримували гостей аграрного містечка, на базі якого й проходив фінал. Гарний настрій підтримали і інші учасники. Таке шоу не могло не радувати. Що ж стосується спортивних досягнень, то у грі зі старту визначився одноосібний лідер. Цю роль взяла на себе дворазовий чемпіон Агроліги команда «ДТП». П'ятірка переслідувачів, обганяючи один одного, боролася за призові сходинки. Цифри в протоколах журі підвели такий підсумок:
«ДТП» - 24,4
«Энимал плэнэт» - 23,8
«УТ-1» - 23,6
«Агрофак» - 23,0
«АПК» - 22,6
«Легіон» - 22,4
Несподіванки не сталося. Луганчани підтвердили свій статус і втретє стали ЧЕМПІОНАМИ! Всі інші учасники зробили в цьому сезоні значний крок вперед, покращили гру, здобули досвід. За відсутності «ДТП», кожна з команд мала б шанс перемогти, але їх амбітні плани переносяться і наберуть чинності вже в новому сезоні.
При нагородженні в урочистій частині голова оргкомітету Михайло Галушко та президент Асоціації «КВН України» Михайло Агранат подякували всім, хто був причетний до успішного проведення фінального етапу і «роздали слонів». А призів, як завжди було багато. Відеокамера, телевізор, побутова техніка... А ще було море і коло друзів. Тож будемо чекати старту нового сезону. А від організаторів Агроліги вдалося дізнатися, що їй планується надати статусу МІЖНАРОДНОЇ. Тож полетять запрошення до аграрних університетів інших держав... Але це вже зовсім інша історія.

ВЕСЕЛЕ ПОРОСЯТКО
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
В Ужгороді грала шкільна ліга admin Новости 0 20.02.2015 14:07
Закарпатська ліга зіграла перший тур admin Новости 0 07.12.2013 17:03
Агроліга, до зустрічі на морі! admin Новости 0 07.03.2011 14:29
Затока зібрала 101 команду КВН admin Новости 0 04.10.2010 10:42
АГРОЛІГА ФІНІШУВАЛА НА МОРІ admin Новости 2 17.06.2009 23:09



Transcarpathian Banner Network