Асоціація

Асоціація "КВН України" Форум ( /forum/ )
- Новости ( /forum/novosti/ )
-   - Фестиваль "Жемчужина у моря 2011". Інформація. ( /forum/novosti/1952-festival-zhemchuzhina-u-morya-2011-informaciya.html )

admin 14.08.2011 06:56

Фестиваль "Жемчужина у моря 2011". Інформація.
Дорогі друзі!
Запрошуємо команди КВН взяти участь у Всеукраїнському фестивалі КВН «Жемчужина у моря-2011» , який відбудеться з 27 вересня по 2 жовтня 2011 року на базі пансіонату «Рута» (Одеська обл., курорт Затока, вул. Приморська, 114, телефон 04849 71811, факс 04849 71781, Пансионат Рута - лето+море+пляж+Затока! ).
Фестиваль проводиться у відповідності до наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства культури і туризму України та Міністерства освіти і науки України від 12.05.2009 № 1576/22/392 (див. на Асоціація КВН України ).

Для участі у фестивалі необхідно:
1. До 26 вересня 2011 р. зареєструвати команду на сайті АКУ Асоціація КВН України , вказати офіційну назву, місто, навчальний заклад, кількість учасників, поштову адресу, е-mail і контактний телефон.

2. До 23 вересня 2011 р. перерахувати або у день заїзду готівкою оплатити:
а) внесок за участь команди у фестивалі у розмірі 1000 (одна тисяча) грн. 00 коп.;
б) витрати на проживання у розмірі 250 (двісті п’ятдесят) грн. 00 коп. за кожного учасника команди із розрахунку 50 (п’ятдесят) грн. 00 коп. за 5 діб (з 27 вересня по 2 жовтня);
в) витрати на дворазове харчування (обід, вечеря) у розмірі 160 (сто шістдесят) грн. 00 коп. за кожного учасника команди із розрахунку 40 (сорок) грн. 00 коп. за 4 дні (28, 29, 30 вересня, 1 жовтня).
Перерахування можна здійснити одним платежем на р/р 26009230517200 в АТ «Укрсиббанк», МФО 351005, одержувач – Асоціація «КВН України», код 25777422 з призначенням «Організаційний внесок учасників команди КВН (вказати назву)» . У день прибуття на фестиваль необхідно пред’явити в оргкомітет копію платіжного доручення про вищезазначене перерахування.
Дирекція АКУ надає всі необхідні попередні та звітні фінансові документи про вищезазначені виплати (персональний лист-запрошення, рахунок, договір, акт виконаних робіт, прибутковий ордер тощо) на вимогу офіційних представників команди.

Увага! Особливі умови!

а) Команда-переможець обласного чемпіонату (фестивалю) КВН звільняється від сплати внеску за участь у фестивалі. Статус переможця потрібно підтвердити офіційним листом з «мокрою» печаткою обласного осередку Асоціації «КВН України».
б) Керівник команди складом понад 10 осіб забезпечується проживанням та харчуванням (у разі оплати проживання та харчування всіх учасників команди) за рахунок оргкомітету.

3. Підготувати конкурсні завдання фестивалю:
Весела візитка – до 4 хв.;
Імпровізаційний конкурс (завдання буде видано безпосередньо на фестивалі);
Смішне домашнє завдання – до 4 хв.
Попередження! У разі перевищення часового регламенту виступ команди буде призупинено!
5 запитань для участі у Чемпіонаті розминки.
Відеоролик на довільну тематику тривалістю до 3 хв. для участі у Відеоконкурсі (за бажанням).

У рамках фестивалю буде проведено Конкурс ведучих та Фотоконкурс «КВН-paparazzi» . Умови конкурсів будуть розміщені на сайті у вересні.
Умови пансіонату дають можливість проведення спортивних турнірів у рамках фестивалю (футбол, волейбол, баскетбол, настільний теніс, шахи тощо). Їх організацію та проведення можуть взяти на себе ініціативні групи з учасників команд.

Умови та порядок проведення фестивалю визначає оргкомітет, виходячи з кількості команд, які братимуть у ньому участь.
Учасники команди повинні мати при собі паспорт (діти до 16 років – свідоцтво про народження), медичні довідки про щеплення проти дифтерії та епідоточення (вимога пансіонату «Рута»).

Команда повинна пред’явити в оргкомітет список учасників, затверджений керівником установи та його електронний варіант, текст виступу у віддрукованому та електронному вигляді, три професійні різнопланові фотографії команди (бажано в електронному форматі) для подальшого розміщення у «КВН-газеті», на сайті тощо.

Команді надається можливість безкоштовного розміщення рекламної продукції під час своєї гри. Інформація про спонсорів команди буде озвучена ведучим та, при відповідних домовленостях, розміщена у «КВН-газеті» і на сайті Асоціація КВН України .

Запрошуємо представників міст і команд для укладання договорів про проведення ігрових турів чемпіонату та фестивалів команд КВН України.
Офіційні листи-запрошення на фестиваль будуть відправлені до 1 вересня 2011 року обласним та міськім управлінням (відділам, комітетам) у справах сім’ї, дітей та молоді, управлінням освіти, на ім’я ректорів вищих навчальних закладів, голів профспілки великих промислових підприємств та на відповідні електронні адреси.

Якщо команді потрібно персональне офіційне запрошення (положення, рахунок, договір), слід надіслати на електронну адресу [email protected] запит, де вказати назву команди, навчальний заклад (підприємство), контактні телефони, поштову адресу та факс, посаду, прізвище, ім’я, по-батькові особи, на чиє ім’я написати запрошення.

Заїзд, реєстрація та розміщення команд 27 вересня з 9.00 до 19.00 години. Збори учасників команд 27 вересня о 20.00 годині. Від’їзд учасників – 2 жовтня.

Особи, які не є учасниками команд (гості, спонсори, вболівальники тощо) повинні зареєструватися в оргкомітеті (отримати акредитаційний бедж), після чого поселитися за розцінками пансіонату.

Порада! Проїзд від залізничного вокзалу м. Одеса до Затоки (ст. Бугаз) приміським електропоїздом «Одеса - Білгород-Дністровський» (розклад на Приміські поїзда -=Одеська залізниця=- офіційний сайт ) або маршрутними таксі «Одеса - Білгород-Дністровський».

Додаткова інформація на сайті Асоціація КВН України . Зразки анкети, реєстраційної картки, листа-запрошення та договору знаходяться у розділі «Документи» сайту.

Контактні телефони та е-mail:
+38 067 2309911, [email protected] – Володимир Іванович Виговський (виконавчий директор) – питання оформлення документів (листи-запрошення, договори, акти виконаних робіт, прибуткові ордери тощо), оплати внесків та інші адміністративні питання;
+38 067 4700646, [email protected] – Ігор Анатолійович Урбанський (головний редактор) – питання редагування, змісту та регламенту виступів команд, формування складів ігор фестивалю;
+38 050 5104261, [email protected] – Сергій Денисенко (редактор сайту Асоціація КВН України ) – фотограф фестивалю, збір матеріалів для сайту www.kvn.org.ua;
+38 067 3340171, [email protected] – Андрій Котищук (голова Координаційної ради) – ведучий фестивалю, проведення конкурсу ведучих;
+38 097 6486166, [email protected] – Вадим Новіцький (головний адміністратор фестивалю) – поселення учасників команд у пансіонаті «Рута» та організація побуту команд у пансіонаті.

Інформація про можливі зміни – на сайті Асоціація КВН України .

Дирекція АКУ .


Часовой пояс GMT +2, время: 02:10 .

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot