Асоціація

Старый 24.02.2012, 23:59 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию Закарпатська ліга КВН. 2-й тур.



Більшість репортажів про ігри Клубу Веселих і Найкмітливіших починаються зі слів: «Гарний настрій, всі смішні, веселі жарти…». Все це, звичайно, буде сьогодні і у нас з вами. Але все ж по-особливому незвичайну атмосферу дружності та гостинності другому туру ЗЛ КВН створив саме Ужгород. Наші КВНщики радо зустріли команди з Полтави, Хмельницького, Львова, Мукачева та… Рахова. Люди приїжджають за сотні кілометрів, з різних міст, щоб разом посміятися, поспілкуватися та певним чином набратися досвіду. А об’єднує всіх у місті над Ужем одна велика пристрасть – КВН!
Отакий вийшов сопливо-пафосний початок. А тепер трошки конкретики.
Ювілейний, 15-ий, сезон Закарпатської ліги КВН б’є рекорд: у другому турі взяли участь 25 команд! У чвертьфіналах Чемпіонату гравці веселили публіку у трьох конкурсах: БРИЗі, розминці та фрістайлі. Щодня відбувався і конкурс для глядачів, в якому можна було виграти цінні призи від магазинів МКТ та Egoist.



1 гра чемпіонату відзначилась дещо незвичним для «закарпатки» стилем гри команд «Карта мира» та «Без ГМО». «Изобретения – наш конек, Рационализаторство – наша кобыла», «карапулі», «Якби Apple випускав холодильники» та домашня рок-опера від «Карти мира» яскраво запам’яталися у 2 турі. «Без ГМО» - смішна статика, постійна рубрика «Вирізки із газети», цікаві образи та незвичні каламбури на цей раз «підкріпились» найкращим вокалом туру! «Я люблю тебя, хламидомонада!», - наспівували глядачі навіть після КВНу. А хлопці із Хмельницького не тільки «Отдохнули вместе», але й, як-то кажуть, «насипали». Саме наші гості задали ритм грі та показали найсмішніший БРИЗ (перетворили звичайного плюшевого собаку на «страну, город, альма-матер для… бліх»). Перша суржикомовна команда неабияк «зайшла» на зал, а фразочки «по мордяці», «горіляка», «я тебе умоляю» тепер стануть улюбленими для багатьох прихильників хмельницького гумору. Дві інші команди – «Да Ну На» та «Кіно», не зважаючи на менший досвід ігор, все ж таки дали гідний бій більш досвідченим суперникам. Мукачівське «Кіно» відзначилось яскравими декораціями та фразою «А у мене тут (на мікрофоні) голий Богданов!». Учасники команди «Да Ну На» ламали стереотипи (спростовували фразу «Тупий як сибірський валянок», зігравши із типовим валянком у шахи) та повеселили мініатюрами про програмістів в барі.



Заслужено найсмішнішою стала друга гра туру . Ужгород зустрічав полтавських «принцес» та мукачівську «Безумную молодежь». «Программа защиты принцесс» усилилась новою учасницею Анжелою, люб'язно наданою командою «Выфильтикультяпистые» (На БРИЗі). Дівчата довели, що є не просто окрасою туру, а й справді сильним суперником. Весело-гарний танець «Satisfaction», суто жіночі конфлікти та рудий конферанс із «танчиком» яскраво врізались у пам'ять. А от пісня про зіркового уже учасника їхньої команди – Шарапу із «Тяп-ЛяП» просто на дрантя розірвала всіх присутніх КВНщиків. Мукачівці із «БУМу» намагались розмішити «пылесос и утку» та «сделать, чтобы пластик смеялся» (БРИЗ), підкорювали веселими піснями та шикарним вокалом і радували серією мініатюр про Віктора Погорєлова. Ще одна вокальна команда – фізики «FiFa» не просто представили винахід на БРИЗі, а заспівали про нього («Позвони мне, позвони, я чулки тебе поглажу…»). Яскраві образи фізичної четвірки, обіцянка Міші під пісню з к/ф «Леон-киллер» «вбивати своїм гумором» та гарна «фіналка» запам’ятались глядачам. Особливо ж у другій грі порадували «ВУЗВшники». Гімназисти грали в оновленому складі, показали веселі «батли» між старожилами та новачками команди та задали настрій «Сочиняй мечты». І зіграли ще один найкращий БРИЗ туру. «Значок браузера Opera придумали оперá», «Мы можем на любом конкурсе спеть финалку: «Фуражка с мигалкой они если честно не пара, не пара, не пара». Команда «Выфильтикультяпистые» показали актора, що зіграв Висоцького, уявили що було б, якби люди вели себе як коти, і примусили зал «покатуватись» зі сміху над пародією на ранкову телепередачу та «Клуб супер-книги» та над піснею «Випадок на Пасху» («В воскресенье…»).



Третя гра пройшла під знаком корови, «Коровы юмора». «Молочком мы вас угостили, теперь надоим». Хлопці знайшли цікавий та по-особливому неочікувано смішний спосіб подачі БРИЗу (розслідування Шерлока Холмса та доктора Ватсона). Динамічні танці та уже «священної» (як нарекли цю команду суперники) для Закарпатської Ліги корови – це нова фішка. В КВНі нині танцюють майже всі, але так, як танцює корова, не танцює ніхто. КВНщики повеселили різноплановими мініатюрами, жартами «на злобу дня» і цікавими переходами між «блоками» гумору. Це зовсім невелика частина того, що показали хлопці. Адже описати словами їхній КВН важко, це треба бачити! ☺ Інші команди гри були не менш колоритними. Так, команда «Kevin» підготувала найкращий предмет на БРИЗ (який представляла команда «МикLOVEда»). Кевіни ж винайшли «корзеники», які в Кушниці насправді називають «винекорзами». Фрістайлили хлопці на незвичних образах – кавказького Колобка, молодого сценариста («Я йду, а искусство вечно!») та тюленя, який любить ходити на концерти Філіпа Кіркорова. А оскільки, як зазначили самі КВНщики, їхній команді не вистачало динаміки – вони «підсилились» брейкером. Учасники кушницької команди «От Фонаря» показали весь колорит так званого сільського КВНу, порадували красивим голосом солістки Віталіни та розказали навіщо насправді вони прийшли грати в «за карпатку»: найти Саші маму. Саша – рудий гравець команди, «Маріша (Федчик), заберіть його до себе!». Найпотужніша підтримка була у команди «МикLOVEда», за них вболівав декан рідного економічного факультету сам Василь Петрович Мікловда. А допомагав підтримувати своїх студентів заступник декана Роман Іванович Завадяк. Майже жіноча команда показувала зустріч хлопців очима дівчат, найправдивіший світлофор в Ужгороді та представило прилад для чіпляння дівчат: «Санки, душ, велосипед – от Микловды вам привет». Гості зі Львова – прихильники «Загорецької Людмили Степанівни» - приїхали неповним складом, проте знову привезли своїх польських невидимих друзів Кшиша та Пшемека. Хлопці показали галицьку версію фільму «Пила» та незвичайного активіста грінпісу. У львів’ян тепер найкращі не тільки шорти, але й колготи. «Нас збирала мама. Мама Сергія Звєрєва». Сподіватимемось, що незважаючи на бали, хлопці ще не раз приїдуть веселити закарпатську публіку.



Четверта гра 2 туру зібрала 10 команд: «Запасний вихід» (АНВК), «Супостати окаянні» (економічний ф-т УжНУ), «НеРеальные Девахи» (журналісти УжНУ), «Славіки» (КСУ), «От фонаря» (збірна Закарпаття), «От звонка до звонка» (ліцей "Інтелект"), «13 район» (Рахів), «To Dublin» (ІТФ УжНУ), «Двоюродний брат» (Мукачево), які боролись у чвертьфіналі Кубку ЗЛ КВН. Така велика кількість учасників навіть не поміщалась на сцені, тож гравців «розбили» на дві п’ятірки. Перша – спочатку грала у фрістайл, потім у розминку, друга – навпаки. Кожен із членів журі не виставляв оцінки, а називав п’ять команд, які продовжуватимуть боротись за Кубок ЗЛ. Тож, переважною більшістю голосів до ½ Кубку проходять: «От Фонаря», «Двоюродный брат», «To Dublin», «От звонка до звонка» та «Запасний вихід».  До наступного туру Чемпіонату проходять по 4 перші команди із кожної гри (результати тут: 1 гра , 2 гра , 3 гра ), а інші – долучаться до розіграшу Кубку.  Що ж, а ігри другого туру вдались! Щільними були жарти, гра здавалася більш «цілісною» і гумористично насиченою, ніж у турі першому.
Побачимось у квітні! Залишайтеся з нами, у нас весело!

Олександра Артюхіна, kvn.uzhgorod.ua
Фотозвіт тут
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Закарпатська ліга зіграла перший тур admin Новости 0 07.12.2013 17:03
Закарпатська ліга розпочала 16-й сезон admin Новости 0 24.10.2012 10:34
Закарпатська ліга КВН завершила 14-й сезон admin Новости 0 20.09.2011 11:07
Закарпатська ліга КВН. Перший тур. admin Новости 1 28.11.2010 15:08
Закарпатська ліга стартувала! admin Новости 2 13.11.2009 23:24



Transcarpathian Banner Network