Асоціація

Старый 10.12.2012, 20:21 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию З Дрогобича, з любов'ю!

В одному із найстаріших міст Галичини Дрогобичі розпочинали сезон КВН АКУ десять команд. Організатор ігор Женя Бабій зробив багато, щоб команди відчували себе комфортно на сцені місцевого Народного дому.

Всього пройшло три гри. Першими в чотирьох конкурсах помірялися команди-дебютанти з Ірпіня, Умані та уже досить відомий бренд академії зв'язку з Одеси «Кислород». Як керівник її привіз кращий гравець студентської ліги сезону 2009-10 років Кирило Винокуров. Мабуть саме тому організатори довірили команді одеситів відкривати гру та фестиваль. В цілому команді вдалося розігріти зал вже на початку візитки двома україномовними жартами. Далі мініатюра про студента на парі, який на протязі 10 секунд викладає пять чи шість мобільників, по яким йому дзвонять. Нарешті дзвонить телефон і у викладача. Але він віддає його студенту зі словами: «Це до вас»!

Другими на сцену у червоно білому вийшли майбутні працівники податкових служб. В складі нової команди з Ірпіня виділялась впевненістю та сценічною вправністю струнка дівчина, яка кілька ігр у минулому сезоні зіграла за команду «ПХД». Жартували про малий бізнес, грабували банк, грали зі смертю і особисто мені запам'яталися жартом:
«Группа «Блестящие» через 50 лет будет называться группой «Хрустящие».

Візиточний парад-але завершувала команда майбутніх педагогів, яку привезла в якості керівника Аліса Урбанська. На сцену вийшло одразу 8 акторів. «Каркаде» витримали біло чорний класичний стиль, доповнюючи свій образ традиційними краватками та краватками-метеликами.

Жарт від уманчан: «У жінки-кішки один недолік - вуса!»

Оцінки журі до якого входили І. Урбанський, О. Шемет, М. Поплавська, М. Агранат та представник спонсорів від каси взаєдопомоги «МММ-2012» Є. Дюмкін особливої різниці в оцінках команд не показала.

Далі були імпровізи і завершував гру конкурс однієї пісні. «За дело» розповіло про конфлікт між хлопчиком та Спанч Бобом, в уманчан була пісня з рефреном «Ти вигнав мене» (декан, самогонщик і т.п.). А «Кислород» співав щось з репертуару Сюткіна. Ну, співав — це досить голосно сказано. Кислороду цьому співу явно не вистачало. Тому загальний рахунок такий.
«ЗА ДЕЛО» (ІРПІНЬ) - 28,4
«КИСЛОРОД» (ОДЕСА) - 28,0
«КАРКАДЕ» (УМАНЬ) - 27,8
Другу гру розпочинала досить відома команда із Білої Церкви «Н2У», ведома ветераном КВНівського руху краю Володею Курятою. Почали вони інтерактивом із глядачами у залі. Потім досадний «завтик» з репризою про сварку у сімї безхатченків. Далі спроба реабілітації у вдалій мініатюрі про конфлікт тата з дочкою. І знову на коду вихід Володі у образі Віталіка із нового шоу одного з колишніх чемпіонів АКУ Гаріка Бірчі.

Другими у другій грі розпочинала команда черкащан, на чолі з «справжнім» підполковником МЧС Олексієм Хандусем з пісні «Декан, декан бере-бере, препод не бере- не бере! Баран-баран!». Запамятався ілюстрований конфлікт дідуся з онукою. Та гаряче підтриманий залою конфлікт ДАЇшника з пожежниками.

Треті у візитці вишкіл рівненської школи КВН показали «Помідори по-рівненські». Багато гумору, який базується на звуковому супроводі. Молодці.

Останніми на візитці, а не по результату, стала команда з Мукачева. Співають, як молоді боги чи Пікардійська терція! Гумор різноманітний, але про ДАЇ та наркоманів згадали теж.

Імпровізи команди відіграли відносно рівно. І основна інтрига припала на КОП. Кращий був у Білої Церкви на пісню Гаріка Сукачова «Трубку курит бабушка моя». Але результат білоцерківцям виділив лише третю сходинку.
«БЕЗУМНАЯ МОЛОДЕЖЬ» (МУКАЧЕВО) - 30,2
«ЗВОРОТНЯ ТЯГА» (ЧЕРКАСИ) - 30,2
«Н2У» (БІЛА ЦЕРКВА) - 29,8
«ПОМІДОРИ ПО-РІВНЕНЬСЬКІ» (РІВНЕ) - 29,2
Завершувала фестиваль ще одна трійка, у якій виступали і господарі ігрового майданчика. КВНщиків з Дрогобича міцно підтримував своя зала. А вони досить вдало жартували на протязі всієї гри. І лише не досить вдалі імпровізаційні конкурси не дозволили їм підтвердити стару істину про рідні стіни.
«ЗЕМЛЯКИ» (ТАРАЩА) - 30,0
«ЗЕ ТИ ДЕ?» (ДРОГОБИЧ) - 29,6
«АРАВА-РУСЬКА» (ВІННИЦЯ) - 28,6
Перемогли таращанці, керівник яких Андрій Вишківський знову зібрав у одну команду весь КВНівський цвіт свого рідного краю. Не погано, якщо абстрагуватися від кінцевого результату, виступила і зовсім юна команда подолян «аРава Руська». Їм би трішки досвіду, і в цій грі міг би бути інший результат.

Олександр ШЕМЕТ.

Фоторепортаж тут
admin вне форума
Ответить с цитированием
Старый 12.12.2012, 13:16 # 2 ( permalink )
Junior Member

Регистрация: 10.09.2009
Сообщений: 6
Thumbs up

Дякуємо Дрогобичу за теплий прийом!!! Жаль, що так і не дочекалися анонсованого фуршету Це спровокувало надмірний, як на мене, релакс у деяких недостатньо свідомих кавекаківців (спеціально вживаю саме цей термін).А ще мене здивувало (ні не обурило-просто здивувало), що фотозапитання від журі (прийнамні на останній грі) були по суті запитаннями від звукача місцевої комади... Не зважаючи на ці дрібниці, загальне враження мегапозитивне
Anjey вне форума Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Перший тур стартував в Дрогобичі admin Новости 0 08.12.2012 21:38



Transcarpathian Banner Network