Асоціація

Старый 02.06.2015, 09:22 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,230
По умолчанию «Мы продолжаем КВН…»

Дорогі друзі та колеги!
Ситуація, що нині склалася в Україні, підштовхує Асоціацію «КВН України» дещо переглянути свої погляди на подальше існування.
Почнемо з найголовнішого. Ми залишаємося АСОЦІАЦІЄЮ «КВН УКРАЇНИ» – самостійною, незалежною, самодостатньою організацією. Ми маємо серйозну підтримку та розуміння з боку Міністерства молоді та спорту України та Міністерства культури України . Це проявляється у постійній співпраці та результатах конкурсів державних програм, які проводять ці установи. Зокрема, у 2015 році переможцями у конкурсі молодіжних програм Мінмолоді, стали дві програми АКУ . Це дає можливість з упевненістю заявити, що традиційні фестивалі КВН у Затоці у вересні-жовтні 2015 року відбудуться! Саме за результатами XХ Всеукраїнського фестивалю дитячих та юнацьких команд КВН та ХХІІ фестивалю КВН України ми плануватимемо наступний сезон, та у цілому свої перспективи, і, як нам задається, перспективи КВН України.

Ми плануємо у наступному сезоні зробити базовою Студентську лігу КВН України. Її особливістю має стати акцент на мінімізацію витрат як з боку команд, так і з боку організаторів. Організаторами турів мають стати ВНЗ, які мають зручне географічне розташування з точки зору транспортного сполучення, наявність власного залу та можливість «малобюджетного» розміщення учасників, наприклад, у гуртожитках. Тут ми дуже розраховуємо на співпрацю зі студентськими об’єднаннями та профспілковими організаціями.

Така практика 10 років існує у Аграрній лізі КВН України, яку проводять НМЦ «Агроосвіта» Міністерства освіти та науки України, Об’єднана рада студентського самоврядування аграрних ВНЗ України та АКУ. Приємно відзначити, що Х фестиваль Аграрної ліги КВН України відбудеться 3-4 червня 2015 року на базі Полтавської державної аграрної академії . За попередніми заявками очікується участь у фестивалі 15-ти команд КВН аграрних ВНЗ України.

Символічним та обнадійливим для нас є те, що незважаючи на ситуацію у країні, особливу активність проявляють дитячі та юнацькі команди КВН. Окрім щорічного всеукраїнського фестивалю «Жарт-птиця», який відбудеться у вересні цього року , не порушили своїх традицій фестивалі «Сміховик» у Житомирі та «Первосміх» у Лубнах. Про наміри проведення аналогічних фестивалів заявляють ще кілька міст України.
Щодо інших турнірів, які стали звичними і традиційними для команд Асоціації «КВН України», то їх подальша доля буде залежати від бажання та ініціативи команд та клубів (організацій КВН), зокрема від їх участі у фестивалях у Затоці.

Варто задуматися над тим, що простий логічний підрахунок (середньостатистична кількість команд у області на кількість областей) свідчить про те, що в Україні є близько 500 команд КВН!

Особливістю діяльності АКУ за останні два роки стала активна участь у різного роду соціальних проектах. Найяскравішою стала участь АКУ у загальноєвропейській кампанії «No hate» ( «Рух проти ненависті» ). За цей час Асоціація провела кілька десятків акцій в Україні та десяти країнах Європи . Нещодавно від її головного організатора Департаменту молоді Ради Європи до Асоціації «КВН України» надійшла пропозиція щодо здійснення не менш потужного спільного проекту у 2015 році. Початком його реалізації стане цикл заходів «КВН проти ненависті», які відбудуться у 5-ти містах Донбасу з 25 по 28 червня 2015 року з нагоди Дня молоді. До участі у акції ми запросимо кращі команди КВН з різних куточків України та залучимо місцеві команди з Маріуполя, Краматорська та Сєвєродонецька. Заявили про бажання взяти участь у проекті і наші колеги із деяких європейських країн. У рамках цього проекту планується також провести тренінги, виставки малюнків та фотографій «Позитив», флешмоби та конкурс короткометражного кіно «Все буде добре».

АКУ буде продовжувати активну участь у соціальних проектах. Адже, на нашу думку, КВНщики, традиційно маючи потужний творчий та креативний потенціал, повинні спрямувати його не лише на «попадання в телевізор», але і на вирішення різного роду соціальних проблем, яких потребує сучасне українське суспільство.

Ми відкриті до конструктивної критики, спілкування та співпраці. Приєднуйтесь!
Ми продовжуємо КВН!!!

Дирекція АКУ
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Наши в АМиК: Продолжаем экспансию! Кэп Новости 2 21.03.2011 06:52
Третий день «Жемчужины у моря-2010». Продолжаем разговор! admin Новости 3 08.10.2010 14:09
Второй день «Жемчужины у моря-2010». Продолжаем фестивалить! admin Новости 0 04.10.2010 10:07
Сочи-2010. Продолжаем перекличку. admin Новости 0 21.01.2010 20:48



Transcarpathian Banner Network