Асоціація

Асоціація "КВН України" Форум ( /forum/ )
- Новости ( /forum/novosti/ )
-   - Закарпатська ліга КВН розпочала 19-й сезон! ( /forum/novosti/2511-zakarpatska-liga-kvn-rozpochala-19-i-sezon.html )

admin 22.10.2015 08:27

Закарпатська ліга КВН розпочала 19-й сезон!


18 жовтня в Ужгороді відбулись організаційні збори та реєстрація команд на новий сезон Закарпатської ліги КВН. Було проведено традиційний Чемпіонат по Розминці, перемогу у якому здобула команда майбутніх журналістів "В комі".

20 жовтня у залі ужгородського ПАДІЮНу відбувся гала-концерт команд ліги. На сцену вийшли як ті, що вже встигли пограти і полюбитися публіці, так і новачки.

Публіку веселили "ВУЗВ" (гімназія), "Збірна звукарів Comedy org", "Нам нужен продюсер", "Без мандата" (юрфак УжНУ), "В комі" (журналісти УжНУ), "Одуванчик", "Радужний єнот".

Крім того, учасники поділилися на збірні блондинів, брюнетів та Тяп-Ляп і зіграли розминку із залом. За найкраще питання юна глядачка отримала приз від партнерів ліги - магазину МКТ.

Фінальним акордом концерту став виступ учасників "Ліги сміху" та дворазових володарів кубку КВН-газети, "Ветеранів збірної УжНУ" - "ТяП-ЛяП".

Традиційно уже протягом півтора року ЗЛ КВН долучається до Руху підтримки закарпатських військових. Цього разу на підтримку наших воїнів у волонтерську скриньку було зібрано 510 гривень.

Сезон стартував. Ігри першого туру ЗЛ КВН плануємо на кінець листопада - початок грудня. Команди, які мають бажання приєднатись, ще можуть прислати заявку на електронну пошту [email protected]

Давайте з нами! Тут весело! До наступних зустрічей!

Сашка Артюхіна

Фотозвіт - у VK та FB


Часовой пояс GMT +2, время: 11:21 .

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot