Асоціація

Старый 11.06.2016, 10:57 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,232
По умолчанию Сезон Аграрної ліги завершено в Одесі. Можна відпочивати...



7-9 червня в Одесі іграми фінального туру поставлено крапку в ХІ сезоні в Аграрній лізі КВН України. Цього разу "столиця гумору", яку представляв Одеський державний аграрний університет, приймала змагання за участю 14 команд, а на кону стояли не більше і не менше, а відразу 4 трофеї Аграрної ліги.

Нагадаю, що Аграрна ліга – це спільний проект Асоціації "КВН України" та Міністерства аграрної політики України, який започатковано ще в 2006 році, а грають в лізі виключно команди КВН всіх аграрних ВНЗ України.



Чемпіонат КВН Аграрної ліги
(розігрується з 2007 року і визначає трьох призерів сезону).

Претендентів на чемпіонський трон було четверо. Це команди які були найкращими у півфінальному турі – "Агранавти" (Миколаївський національний аграрний університет), "Полчаса" (Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва), "Made in UNUS" (Уманський національний університет садівництва), а також швидко прогресуюча команда Сумського національного аграрного університету "Панды Нью-Йорка". Напередодні гри команда "Полчаса" помітно підсилилися, об'єднавшись із командою свого ж ВНЗ "Драсьте!". Результатом цього "братання" стала зміна назви на "Полчаса. Драсьте!".
У фінальному турі всі 14 команд змагалися у трьох конкурсах: фрістайл "Поле сміху", розминка та імпровізаційний "Запрошуємо на відпочинок!". Завдання останнього всі учасники отримали за добу до виступу. А оцінювало ігри поважне журі у складі: Михайло Агранат, капітан легендарних команд ДПІ, "Дрім Тім" та сбірної СНД, президент Асоціації "КВН України", професор, Сергій Осташко, дворазовий чемпіон СРСР у складі команди КВН "Одеські джентльмени", Ігор Урбанський, головний редактор Асоціації "КВН України" та Аграрної ліги КВН, Олександр Глазов, голова Об’єднаної студентської ради самоврядування аграрних ВНЗ України, Вікторія Уманчик, заступник голови студентської ради, Олександр Невмержицький, методист Науково-методичного центру «Агроосвіта».



Результатом оцінювання цікавої гри за звання Чемпіона 2016 року стали цифри у їх протоколах:
1 місце – "Агранавти" (Миколаїв) – 24,2
2 місце – "Полчаса. Драсьте!" (Харків) – 23,4
3 місце – "MADE IN UNUS" (Умань) – 22,8
4 місце – "Панды Нью-Йорка" (Суми) – 21,4

Слід додати, що це вже друге чемпіонство (перше в 2014 р.) команди із Миколаєва, яка крім того має на своєму рахунку ще чотири "срібла" (2007-2009, 2015) і в усіх (!!!) цих чотирьох випадках до перемоги їм не вистачало 0,2 бала. Ось така цікава статистика!



Першість Аграрної ліги серед ВНЗ І-ІІ рівня акредитації
(розігрується з 2013 року і визначає трьох призерів сезону).

Ще один чемпіон, але вже серед команд ВНЗ І-ІІ рівня акредитації визначався у суперництві трьох претендентів на це звання, а саме "Бюджета нет" (Лубенський фінансово-економічний коледж Полтавської державної аграрної академії), "Тилигул" (Петрівський державний аграрний технікум) та "2 х 2" ("Дважды два"), яка представляла Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів та природокористування України "Ніжинський агротехнічний інститут". Наймолодша "аграрна братія" у своїх виступах майже нічим не поступалася старшим колегам, а в інтризі визначення переможця Агроліги навіть обійшла їх. Судіть самі.

1 місце поділили "Бюджета нет" (Лубни) та "2 х 2" (Ніжин) по 23,2
2 місце "Тилигул" (Петрівка) – 23,0



Якщо з підписами в дипломах нічия у грі легко фіксується, то як розділити на двох один кубок? І ось тут вже беруться до уваги додаткові чинники. Головним козирем виступають здобутки протягом сезону! Саме за ними і було обрано володаря кубка серед двох переможців. Більше на здобуття кубку напрацювали представники Полтавщини. Вітаємо з першим важливим трофеєм команду "Бюджета нет". Вдалим виявився і дебют команди із Ніжина. Впевнений, що вони ще не сказали "останнє слово" і в майбутньому ми ще про них почуємо. Неможливо не відмітити і потрапляння в число призерів "Тилигула". За чотири останні сезони – чотири сходження на КВНівський олімп! Є вже повний комплект: золото, срібло та дві бронзи. Стабільність – це ознака майстерності, дисципліни та великого бажання.



Кубок КВН Аграрної ліги
(розігрується з 2006 року і визначає володаря кубка).

Найстаріший розіграш трофею. Власне, із нього все й почалося. Цього дня Кубок Аграрної ліги мав дізнатися ім'я свого володаря вже в одинадцяте! А у фінальній грі серед її учасників було відразу дві команди, які їм вже володіли попередні два роки. Це "Властелины полей" (Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва) – володар кубку 2014 року та "УТ-1" (Таврійський державний агротехнологічний університет) – його дійсний володар. Тож для харків'ян це був так би мовити "матч-реванш", а для команди із Мелітополя ще одна спроба довести, що у минулому році вони перемогли не випадково. Ось напередодні була така інтрига і "родзинка" гри "кубку володарів кубків"... А ще у грі брала участь третя команда – дебютант сезону "СМТ" з Полтавської державної аграрної академії... І поки два фаворита "запрягали", "темна конячка" впевнено і гарно прийшла всю дистанцію перегонів до фінішу першою:

1 місце – "СМТ" (Полтава) – 23,8
2 місце – "УТ-1" (Мелітополь) – 23,2
3 місце – "Властелины полей" (Харків) – 22,0.

Вітаємо Полтавщину із ще однією перемогою у цьогорічних фіналах! Власне і перший Кубок Аграрної ліги України в 2006 році, що розігрувався у Луганську, виграли представники цього ж ВНЗ – команда "Екстримал". Десять років потому новому поколінню академії вдалося майже "увійти в ту саму річку".



Фестивальний кубок "Золотий колос"
(розігрується із 2015 року і визначає володаря кубка).

А цей трофей прийшов на заміну Кубку міністра, що розігрувався з 2009 по 2013 рік. Змінивши не лише назву, а й схему та умови визначення володаря, кубок "Золотий колос" у минулому році вийшов на старт і вже встиг побувати в руках переможця. Цього року схема залишилася незмінною і в боротьбу за фестивальний кубок підключаються ті команди, які на попередніх етапах не здобули право грати за головні кубки сезону та ті, хто пропускав сезон або заявився із запізненням. Все починається із стартового "нуля", а тому шанси на перемогу в одному етапі майже у всіх рівні. Цікаво було дізнатися, що слід чекати від команди-господарки фіналу "52-й понедельник" (Одеський державний аграрний університет), ветеранів ліги "Напролом" (Харківська державна зооветеринарна академія), а також новачків "Житомирський стандарт" (Житомирський національний агроекологічний університет) та "ЧемоданЪ" (Херсонський державний аграрний університет). Теоретично претендентів багато, але гра вже від самого початку вказала на тих, хто на це претендує реально...

На урочистій частині закриття туру і сезону в цілому голова журі Михайло Агранат оголошує ім'я переможця... Володарем кубку "Золотий колос - 2016" стає команда "ЧемоданЪ" (Херсон)! Публіка, яка протягом всього часу гарно підтримувала виступи всіх команд, так само схвально сприйняла і останній цього дня вирок журі.

Так, сезон завершено... Але учасники Аграрної ліги, які вже давно знайомі і стали не лише добрими колегами по сцені, а й друзями в житті не дуже сумують... У всіх є впевненість, що за літними канікулами прийде новий навчальний рік, а разом із ним і новий сезон в Аграрці. На підготовку ще є час, а сьогодні вони напрацювали на відпочинок... А де як, не в Одесі, все створено для цього? Тож при виборі, одні вибирали море і екскурсії, інші – нічні клуби, а третім взагалі не хотілося розходитися, бо такі вони дружні і тісні контакти між командами – аграріями зі всієї неосяжної України. Приємно, що вже друге десятиліття їх об'єднує не лише вивчення спільних дисциплін, схожі перспективи, студентське життя, а ще й спільна, створена для них ліга КВН.
А зміцнити ці взаємостосунки між майбутніми аграріями цього разу (і не вперше) допомогли гостинність і вміла організація працівників всіх, хто був у цьому задіяні. Особиста подяка ректорові Одеського державного аграрного університету професору Корлюку Сергію Сергійовичу, проректору з виховної роботи Коваленко Олені Анатоліївні, керівнику культурного центру Гребенюк Зінаїді Миколаївні!

ВЕСЕЛЕ ПОРОСЯТКО, кореспондент на іграх Аграрної ліги КВН України
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
АГРОЛІГА В ОДЕСІ: ЗА КРОК ДО ФІНАЛУ admin Новости 1 04.03.2013 19:27
Фестиваль «СМІХОВИК-2013» можна дивитись в Інтернеті admin Новости 0 09.02.2013 15:53
Сезон закончен. Да здравствует сезон! Кэп Новости 0 07.10.2012 21:10
Сьомий сезон Агроліги завершено admin Новости 0 15.05.2012 10:16
СЕЗОН ЗАКОНЧИЛСЯ? ДА ЗДРАВСТВУЕТ НОВЫЙ СЕЗОН!!! admin Архив новостей 0 27.08.2002 14:00



Transcarpathian Banner Network