Показать сообщение отдельно
03.03.2009, 20:05 # 1 ( permalink )
admin
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию АГРАРНА ЛІГА ВИЙШЛА НА ФІНІШНУ ПРЯМУ

В останній день зими у Житомирі на базі національного агроекологічного університету пройшов півфінальний тур Аграрної ліги. Нагадаємо, що це об’єднання команд КВН аграрних ВУЗів України існує вже четвертий сезон. Його організатори – Міністерство аграрної політики та Асоціація «КВН України» щорічно проводять чемпіонат і кубок ліги. [trim] Кожного ігрового туру місце зустрічі змінюється, а отже у КВНщиків-аграріїв є чудова можливість не лише пограти в улюблену гру, а ще й поподорожувати по країні. Луганськ і Біла Церква, Миколаїв і Керч, Ніжин і Сімферополь, Вінниця і Львів... Але все ж головним для команд залишається гра! Цього разу їх в програмі туру було три. Відбувались вони в гостинному та затишному залі Житомирської філармонії, яка вже неодноразово приймала ігри АКУ.

Спортивні результати ігор мають такий вигляд
1 гра
1. «ДТП» (Луганськ) - 23,2
2. «НОКДАУн» (Львів) - 22,0
3. «Діти дяді Петі» (Умань) - 21,2
4. «Наши друзья» (Суми) - 20,2
5-6. «Ха-zone» (Житомир) - 19,8
5-6. «Укрформат» (Бережани) - 19,8

2 гра
1. «Агранавти» (Миколаїв) - 22,8
2-3. «На абордаж» (Керч) - 21,8
2-3. «На шару» (Біла Церква) - 21,8
4. «Ляпота» (Житомир) - 21,4
5. «Легіон» (Дніпропетровськ) - 21,0
6. «От фонаря» (Ніжин) - 20,8

3 гра
1. «Кантри-стайл» (Харків) - 23,4
2. «УТ-1» (Мелітополь) - 23,2
3. «Дикий молодняк» (Херсон) - 22,2
4. «Титанік» (Біла Церква) - 22,0
5. «Агрофак» (Вінниця) - 21,6
6. «Батискаф» (Львів) - 19,8

Треба сказати, що всі ігри пройшли цікаво і весело. Виріс й загальний рівень ліги і жарти всіх команд не шокували, як це було колись на зорі створення Аграрної ліги. Дається взнаки чотирирічна тісна праця редакторської групи з «трудовими колективами».
Ввечері цього ж дня відбувся й традиційний для Аграрної ліги гала-концерт. Треба відмітити, що його з задоволенням переглянули не лише студенти-вболівальники команд, а й численна армія запрошених гостей найвищого рівня. В своїх промовах представники міністерства аграрної політики, місцевої влади і господар туру – ректор Житомирського національного агроекологічного університету Антон Станіславович Маліновський одноголосно підтримали лігу КВН аграрних ВУЗів, побажали успіхів і пообіцяли допомогу студентам в організації наступних турів. Під гучні оплески голова оргкомітету Михайло Галушко, президент Асоціації «КВН України» Михайло Агранат та голова студентського самоврядування Віталій Кравченко вручили відзнаки туру.
А після завершення «розбору польотів» редактор Аграрної ліги Ігор Урбанський оголосив склади команд фінальної частини змагань. Четвірку претендентів за звання чемпіона ліги склали - «Агранавти», «ДТП», «Кантрі-стайл» та «УТ-1». За Кубок ліги змагатиметься квартет - «Дикий молодняк», «На абордаж», «На шару» та «НОКДАУн». «Щедрий» редактор оголосив ще одну новину, про організацію розіграшу нового кубку, назву якому запропонував придумати самим КВНщикам (!). Особливо ця новина зігріла душу «Титаніка», «Дітей дяді Петі», «Нашим друзьям», «Легіону» та (бонусне місце для господарів півфіналу) команді Житомира, яких запросили за нього позмагатись. Передбачається, що всі крапки у розіграші трофеїв буде розставлено на початку червня на морському узбережжі. І це ще один чудовий стимул для студентів-аграріїв грати в КВН та вчитись, вчитись і вчитись в аграрних ВУЗах України.

Незалежний учасник ігор туру
Веселе Поросятко.