Асоціація

Старый 20.09.2011, 11:07 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию Закарпатська ліга КВН завершила 14-й сезон

19 вересня в залі ужгородського ПАДІЮНу було по-КВНівські спекотно. Команди «Восьмиклассница» (МДУ), «Хватило не фантазии» (МДУ), «Оригами» (історичний ф-т УжНУ), «Dusi-free» (географічний ф-т УжНУ), «Вхід у змінному взутті» (ужгородська гімназія), «БезУмная Молодежь» (МДУ), «Выфильтикультяпистые» та«Louis de Funès» змагалися за Кубок Закарпатської ліги КВН. Відкривали гру новоспечені чемпіони Ліги — команда «FOOFICK ІІ». Вони ж оголосили старт конкурсної гри Кубка. Збірні зіграли так звану «яєчню» (одне спільне привітання), продемонстрували швидкість думки, дотепність та вигадливість у «розминці» та показали «фрістайл». «Яєчню» розпочали «БУМівці»: «мама, майже, не ту таблетку зранку випила», «Выфильтикультяпистые» показали як нетвереза донька повертається додому, «Восьмиклассница»: «Родина-родина – це дві родини», «Орігамі» — це команда, «яка дає більше», «Dusi-free» показали «таксі гумору», «Хватило не фантазии» побували в кав’ярні («у мене сердечко — мене люблять. А у мене квіти — мене цінують. Чорій: «А мене хтось хоче»); «ВУЗВ» вирішили висловити все, що накипіло за 12 років у КВНі, а «Louis de Funès» на «яєчню» не встигли.Приз за найкращу відповідь у «розминці» отримали хлопці з «Dusi-free».





«Фрістайл» запам’ятався посиленим складом «ВУЗВ» (пообіцяли, що наступного разу вийдуть з президентом… Закарпатської Ліги КВН); розкриттям таємниці «баскетбольного м’яча під гумовою шапочкою» у «Восьмиклассницы» (порадували вірністю своєму стилю гри і переконали: «Вам же всім в школі подобалась восьмикласниця. Спасибі за сезон!»), колоритними образами і відбивками у «Орігамі»; одиноким поетом (пообіцяв: «Я вас сьогодні доб’ю»), фразою «Любіть КВН так, як Ужгород любить Мукачево», фіналкою, яку вчили 5 років («Прощавай ЗЛ!») від «Хватило не фантазии»; яскравим відеороликом «Що сталось з ветеранами КВНу», жвавим конферансом від «Выфильтикультяпистых»; динамічним виступом, «найбіднішою в світі школою» («Открываем свои ладошки и записываем. За линию жизни не заходить») та спробою відрепетируваного танцю від «Dusi-free»; тим, як «БУМ» у головного редактора ЗЛ побували, як співали фіналку (на рівні журі, «очі в очі»); «Міс Тулузою-87» та уважними до тавтології образами сестри Ребеки, жандарма Пьєра, Фантомаса та «номера кету» (горбаня, Анастасії Квазімодіної) від «Louis de Funès».


Крім конкурсної програми Кубка, традиційно підвели підсумки сезону та нагородили переможців у 4 номінаціях. Так, кращим актором було визнано Олександра Свергуна («FOOFICK II», «Louis de Funès», «Тяп-Ляп»), а найкращою актрисою — Христину Гапонюк («Коліжанки», Львів). Рудольф Білак («БУМ», Мукачево) став кращим капітаном . «Командою-відкриттям сезону» назвали мукачівську «Восьмиклассницу» . Всі переможці отримали почесні дипломи та призи від спонсорів — спортивного магазину "КАНТ" та магазину комп'ютерної техніки "МКТ". А Кубок Закарпатської ліги КВН сезону 2010-2011 судді віддали мукачівській команді «БезУмная Молодёжь» . Хлопці отримали не тільки гарний кубок (ручної роботи), а й приз від партії «УДАР Віталія Кличка».
Що ж, 14 ігровий сезон завершено. Та засмучуватися не варто – КВНівське «міжсезоння» буде недовгим. Зовсім скоро до Затоки на Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Жарт-птиця-2011» та на фест дорослих команд «Жемчужина у моря-2011» Закарпаття відряджає найкращі команди ліги. А вже у жовтні стартує новий сезон. Тож, прихильники КВНу, веселощів слідкуйте за новинами на нашому сайті та готуйтеся до ювілейного, 15 сезону. Буде весело, приєднуйтесь!

Олександра Артюхіна

Фотографії з Фіналу Кубка - тут
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск


Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход


Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Закарпатська ліга КВН розпочала 19-й сезон! admin Новости 0 22.10.2015 08:27
Шкільна ліга КВН в Ужгороді завершила сезон admin Новости 0 11.04.2013 08:40
Закарпатська ліга розпочала 16-й сезон admin Новости 0 24.10.2012 10:34
АГРОЛІГА ЗАВЕРШИЛА П'ЯТИЙ СЕЗОН admin Новости 0 29.05.2010 11:52
Закарпатська ліга КВН. Новий сезон стартував! admin Новости 0 24.10.2007 09:09



Transcarpathian Banner Network