Асоціація

Старый 13.10.2011, 08:56 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию КВН в Умані. Об’єднуватися ніколи не пізно!

З нагоди дня народження уманської команди КВН «Епіцентр» (11 років все-таки!) 12 жовтня 2011 року в Уманському будинку культури пройшов святковий КВН за участі збірної Умані та команд «Алла Кудлай» (Житомир) і «7’я» (Чернігів).

Першими у конкурсі «візитка» були «місцеві» (збірна трьох команд міста Умані – «КПУ», «Фантастическая четверка», «БубМекс»). Щойно вийшов їхній фронтмен Володимир Шумко — вже пролунав сміх. Далі дещо затягнутий номер з увімкненим мікрофоном за лаштунками, за ним слідували перевірені часом мініатюри «В нічному клубі», «Брюс Лі», «Конкурс краси», кілька веселих пісень, дурка «Бу-Ра-Чок» та інтелектуальні новини. Команда вирішила спробувати себе скрізь. А потім вони дісталися і до нас… Хто б ви думали? Kazaky! Але уманські розмовляли між собою як куми, їх «муляли шаровари», один із них іншому «врізав по салу» і відправилися в Туреччину по колготки. Одним словом, порадували зал.

Продовжували гості із Житомира – команда КВН «Алла Кудлай». У цієї команди не було жодної мініатюри, яка не «зайшла» на уманський зал. Все чітко, просто і смішно. Ситуації зрозумілі кожному – на весіллі, в секонд-хенді, на конкурсі міс, в банку, біля роддома. Особливо глядачам сподобалися мініатюри про колядників (вокальні дані житомирських хлопців не залишили б нікого байдужим), знайомство дівчини з батьками хлопця і переживання бідолашної мами, що до третьої години ночі чекала сина (як не крути, але точнісінько такі самі фрази говорить кожна мама). В кінці хлопці запросили всіх до себе в Житомир.

І завершувала візитку команда КВН «7’я» (Чернігів), а точніше в Умань приїхав лише Артем Широкий, якому допомагав Іван Кухарчук з команди «Алла Кудлай». Збірний дует вдало поєднав незабутні пісні («Картошечка фри», «Для мужчин, которым за 40», про жіночу дружбу та пісню Орбакайте) з актуальними мініатюрами - на вулиці, в звичайному уманському боулінгу (що вже смішно) та рекламою китайської продукції «Нюх Ня». Глядачам не здавалося, що на сцені замало людей, так як Артем з Іваном постійно залучали когось до участі у виступі. Спочатку їм знадобився хлопець з ім’ям Сергій, бо пісенька для нього була, і до кінця КВНу цей Сергій став місцевою знаменитістю, а потім «7’я» запросила дівчину із залу, всі соромилися виходити і що ж тут приховувати, Аліса Урбанська не змогла всидіти на місці, тому відіграла в мініатюрах «Фотосалон», «В магазині» та «В аптеці». Фінальна пісня… І «7’я» - фаворити уманчан!

Другим був конкурс «Розминка». Склади команд змінилися. Грали Збірна Умані, Збірна Житомира і Чернігова та іменинники команда КВН «Епіцентр». В цілому досить смішна розминка, якщо не враховувати запитання про білку (хто був зрозуміє!). Перемогу здобули об'єднані команди «7’я» та «Алла Кудлай». В подарунок вони отримали бутель води, який віддали жіночці, яка запитала, що робити коли вимикають воду.

Останнім був улюблений конкурс уманчан – Відео-конкурс. «7’я» продемонструвала новини з Чернігова. Залу сподобалося! Що ж тут казати, якщо ця відеоробота була визнана кращою на фестивалі смішного відео «КВНніка-2010». Вразив якістю і професійністю відеоролик команди КВН «Алла Кудла» - Новорічний блокбастер «Йолка». Глядачі лише перегукувалися «Як вони це зробили?». Дійсно дуже круте відео. Збірна Умані провела соцопитування, після якого стало зрозуміло, що мало хто знає, яка насправді морська свинка і хто така Марко Вовчок.

Перемогу в грі здобула Збірна Житомира і Чернігова! Ура! Вдячні організаторам, особливо Андрію Опаріну, за насичену жартами гру! Команди ідеально підібрані для уманського глядача!

Аліса УРБАНСЬКА
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Відбувся Благодійний конкурс художньої інсталяції «Викрутаси» admin Новости 0 23.09.2015 22:24
Увага! Благодійний конкурс! admin Новости 0 05.09.2015 09:59
В Умані обрали «Міс КВН-2012» admin Новости 0 23.12.2012 21:31
коли Andrea Вопросы к администрации 0 11.10.2007 10:51



Transcarpathian Banner Network