Асоціація

Старый 18.02.2012, 21:14 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,230
По умолчанию Аграрна ліга визначилася з фіналістами



Сімка вважається щасливим числом. Можливо тому, сьомий за ліком сезон Аграрної ліги КВН України проходить дуже цікаво і радує рівнем майстерності. Нагадаю, що змагання, які об'єднали команди всіх аграрних ВНЗ країни, проходять під прапорами Міністерства аграрної політики та продовольства України і Асоціації «КВН України». На другому, визначальному етапі господарем ігор стала Біла Церква, а точніше Білоцерківський національний аграрний університет. БНАУ уже втретє за час існування ліги приймає веселих і найкмітливіших майбутніх аграріїв.



Оргкомітет ліги на чолі з його головою доцентом Михайлом Галушком у підготовчий період провів кропітку роботу і зробив усе можливе, щоб створити гарні умови для проведення ігор другого туру. Навіть відсутність команд-ветеранів Аграрки зі Львова, Дніпропетровська, Вінниці залишилася майже непомітною на фоні гри тих, хто став авторами цікавої та безкомпромісної боротьби. Маючи певний рейтинг попереднього етапу, що відбувся восени в Харкові, усі учасники були розподілені на три гри, які нон-стопом пройшли на сцені БНАУ у День Святого Валентина.

1-ша гра. Розпочинати першими завжди важко, але цього разу «першопрохідцям» допомогли заповнений студентами зал та «домашня атмосфера» створена вболівальниками, які гаряче, а головне адекватно реагували на жарти гостей і підтримували обраних для себе улюбленців. Після «привітання» лідерство захопила команда «На абордаж» (Керч). Іноді здавалося, що цього разу їм уже ніщо не завадить довести гру до перемоги. Але прийшов час «розминки» і представники Криму не змогли нічого протиставити миколаївським «Агранавтам». Досвідченні представники портового міста не залишили суперникам жодного шансу і очолили перегони. За гонкою тандему лідерів не загубилися і виступи інших команд. На своєму рівні відіграли харків'яни з «Country-Style», від яких давно чекають запаморочливих злетів та підкорення «агролігівських» вершин. Звернула на себе увагу впевненість у виступі наймолодшої команди – «Тилигул» з Петрівського державного аграрного технікуму. Молодість, азарт і непохитне бажання грати не може не залишити слід! Як наслідок, і вдала гра, і симпатії публіки. А ще порадувала Умань! Два роки її представники не з'являлися на горизонті Аграрної ліги. Аж ось цього разу зажевріла надія повернення традицій цього славного містечка на КВНівському небосхилі. Якби була відзнака у номінації «Повернення», то без сумніву її б отримав уманський «Аграрвард». Зберігаючи інтригу, виходимо на фінішну пряму. В останньому конкурсі всі виступили майже рівно, а цифри в протоколах засвідчили перемогу у грі Миколаєва, Керч – друга... А виступ «Тилигула» дозволив представникам Одещини закріпити за собою «бронзову» сходинку.
РЕЗУЛЬТАТ:
1. «Агранавти» - 24,0
2. «На абордаж» - 23,4
3. «Тилигул» - 21,6
4-5. «Country-Style» та «Аграрвард» по 21,4.



2-га гра. Знову переповнений зал. Ще б пак, адже у грі місцеві улюбленці – команда «На шару». Протистояти господарям вийшли «Збірна СНАУ» (Суми), «Напролом» (Харків), «А.П.К.» (Сімферополь) та «дебютанти» Аграрної ліги команда «С большой буквы» (Луганськ). І в цій грі Крим відразу захопив лідерську позицію. І що важливо, втримав її навіть після переможної ходи місцевої команди у конкурсі «розминка». Ну, а в домашньому завданні «А.П.К.» знову не мав собі рівних. А, отже, й заслужена перемога у грі. Взагалі команда із Сімферополя в останні роки впевнено входить в «обойму» лідерів ліги. І це все завдяки амбіціям і дисципліні! Ну, і звичайно ж, набутий досвід «отримання шишок» допомагає. Щодо інших. «На шару» і «С большой буквы» так і не з’ясували, хто з них кращий, а «На пролом» дещо відстав. Дався взнаки замалий архів жартів. Ну а молодій команді з Сум, як у всім відомій байці про підготовку студента до екзамену, «не вистачило однієї ночі». Можливо тому, що сумчани приїхали пізно і не встигли на «редакторські прогони». Взагалі ж рівень гри був досить пристойний.
РЕЗУЛЬТАТ:
1. «А.П.К.» - 24,2
2-3. «На шару» та «С большой буквы» по 23,4
4. «На пролом» - 22,8
5. «Збірна СНАУ» - 21,0.



3-тя гра. Вечірня програма обіцяла «родзинку» туру. По-перше, в ній грала команда чемпіон трьох останніх сезонів «ДТП» з Луганська. По-друге, не остання роль відводилася ще одним представникам Білої Церкви – «Титаніку». Ніколи не полишали амбіцій досвідчені «УТ-1» (Мелітополь) та «Animal Planet» (Полтава). Ну і роль «темних конячок» зовсім не принижувала шанси новоспеченої «Збірної ЖНАУ» (Житомир) та херсонської «Почему бы и нет?». Гра відразу пішла без розвідки і глядачі губилися в симпатіях щодо виступів команд. Після «візитки» прогнозовано пішли уперед луганчани. За ними розташувалися Полтава і Мелітополь. Як показали дві попередні гри, головне для загальної перемоги – не провалити «розминку». Але і в цьому конкурсі «ДТП» вийшло переможцем і вже на цілий бал було попереду переслідувачів. Домашнє завдання у третій грі стало феєричним завершенням ігор туру. Сподобався «Титанік» з його «козацькою» темою. Незвично, з новим для себе обличчям СТЕМівців, виглядала Полтава. Як завжди суперово поставила останню крапку «ДТП». Але справжнім сюрпризом вийшов виступ «УТ-1»! Словами цього не описати, але факт переможних цифр у цьому конкурсі говорить про справжній успіх. Загальний результат гри був логічним і, сподіваємося, справедливим.
РЕЗУЛЬТАТ:
1. «ДТП» - 25,0
2. «УТ-1» - 24,4
3-4. «Титанік» та «Animal Planet» по 23,4
5. «Збірна ЖНАУ» - 20,8
6. «Почему бы и нет?» - 20,4.

За результатами гри було визначено подальшу розстановку команд у фіналах трьох турнірів Аграрної ліги. Очолили списки претендентів на трофеї переможці ігор у Білій Церкві. Повна картина виглядає так:

Кубок Аграрної ліги розіграють:
«А.П.К.» (ПФ «Кримський агротехнологічний університет» НУБіПУ),
«На абордаж» (Керченський державний морський технологічний університет),
«На шару» (Білоцерківський національний аграрний університет),
«На пролом» (Харківська державна зооветеринарна академія),
«Тилигул» (Петрівський державний аграрний технікум).

За Кубок Міністра аграрної політики та продовольства України змагатимуться:
«Агранавти» (Миколаївський державний аграрний університет),
«Збірна ЖНАУ» (Житомирський національний агроекологічний університет),
«Аграрвард» (Уманський національний університет садівництва),
«Збірна СНАУ» (Сумський національний аграрний університет),
«Почему бы и нет?» (Херсонський державний аграрний університет),
«С большой буквы» (Луганський національний аграрний університет).

Звання Чемпіона Аграрної ліги виборюватимуть:
«ДТП» (Луганський національний аграрний університет),
«УТ-1» (Таврійський державний агротехнологічний університет),
«Animal Planet» (Полтавська державна аграрна академія),
«Титанік» (Технолого-економічний коледж БНАУ),
«Country-Style» (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка).

Фінали відбудуться у травні і обіцяють вкотре перетворитися на цікаве, захоплююче і безкомпромісне видовище.

ВЕСЕЛЕ ПОРОСЯТКО
admin вне форума
Ответить с цитированием
Старый 23.02.2012, 14:47 # 2 ( permalink )
Junior Member

Регистрация: 22.02.2012
Адрес: За гаражами
Сообщений: 3
По умолчанию

Если честно ожидал от игр большего, но пока разрыв между командами не оставляет места интриге.
Мохнат вне форума Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Стартує Аграрна ліга КВН admin Новости 2 06.11.2010 11:13
Аграрна ліга стартує admin Новости 1 07.10.2009 21:46
Визначені перші фіналісти Ліги КВН «Волинь» admin Новости 0 24.03.2009 13:45
АГРАРНА ЛІГА ВИЙШЛА НА ФІНІШНУ ПРЯМУ admin Новости 6 11.03.2009 21:20
Аграрна ліга назвала фіналістів admin Новости 0 02.04.2008 10:48



Transcarpathian Banner Network