Асоціація

Старый 25.04.2014, 08:29 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,232
По умолчанию Шкільний КВН в Ужгороді. Фінальні ігри.



Шкільна ліга КВН в Ужгороді завершила сезон. У фінальній грі визначено чемпіона та призерів, а для команд, що не вийшли у фінал, днем раніше було розіграно "Кубок надії". А далі про все детальніше у репортажі.



За "Кубок надії" 23 квітня боролись п'ять команд, яким лише трошки не вистачило до перемоги у півфіналах.

А саме:
«Запасний вихід» (ЗОШ №2)
«Плохая компания» (ЗОШ №4)
«Сьома планета» (ЗОШ №7)
«Зелені балони» (ЗОШ №19)
«Під напругою» (ЗОШ №20)


Команди зіграли три конкурси: візитку, розминку та фрістайл. Перед грою змагалися вболівальники, завданням яких було не тільки презентувати кричалку, але й гарно намальований плакат (капітан тіфозі зі сцени з плакатом задавав "ритм" решті вболівальників). У підсумку найкращою стала група підтримки "Зелених балонів".

У першому конкурсі кожна команда презентувала себе по-особливому: дівчата із "Запасного виходу" заспівали пісню про хот-дог, "Зелені балони" через відеоролик показали непростий шлях підготовки до Кубка (як тікали від "шанувальників"), свою пісню про справжніх словацьких хлопців презентувала "Плохая компанія", "Сьома планета" розказали наскільки ж різноплановою є їхня команда (тут і капітан-качок, і ципочка, і навіть мафія!), дівчата "Під напругою" показали найбільш "дурацькі" виходи команд (зазначили: вони - завжди в тренді).

Не все вдалося командам у розминці, однак декілька разів таки розсмішили зал.
У фрістайлах можна було побачити і дізнатися про все по троху: і чи приймає ломбард "Сакура" людей, і якою є пісня 11-класникам, якими є діти, що їх не взяли в КВН, тепер всі знають смішне слово "СМСитись", як макіяж псує стосунки, що ж таке "гормони щастя", як Леголас попав на гроші, як бабуся діджея відбиває м'ясо, що таке "поливанки" із Сергієм Денисенко, тепер усім відомо не тільки про фотку із сакурою, але й про фото із "бичкою", ну, і звісно, що "быть бабой - это круто!".

Зал, хоч і не заповнений вщент, створив гучну атмосферу справжнього смішного КВНу, всі вболівальники впоралися на "відмінно"!
Журі оцінок не ставило і відкритим голосуванням визначило переможця! 5 голосів із 7 отримали «Під напругою» !



Фінальна гра сезону Шкільної Ліги КВН відбувалася в атмосфері неймовірної підтримки вболівальників. У залі не було вільного місця! І Команди-фіналісти не підвели: показали хорошу, рівну, смішну гру.

За звання Чемпіона Шкільної ліги КВН змагалися 5 команд:

«Тік-так» (ЗОШ №3)
«Выше баллы» (ЗОШ № «От звонка до звонка» (ЗОШ №11, ліцей «Інтелект») «Антитіла» (ЗОШ №15) «Вхід у змінному взутті» (гімназія)

Зіграли школярі три конкурси: музичне привітання, розминку та фрістайл. Додати балів до загального рейтингу командам допомогли вболівальники, які теж змагалися за звання найкращої групи підтримки. У підсумку кращими стали тіфозі ЗОШ №8 (які були найгучнішими!) і додали до активу своєї команди 1 бал.

Закарпатська Ліга традиційно долучається до благодійної акції фонду "Серце до серця". От і цього разу КВНівці та їх глядачі не залишилися осторонь і допомогли коштами діткам із вадами зору.

Команди по-музичному представлялися у конкурсі стартової пісні. "Антитіла" на мотив "Червоної рути" нагадали всім присутнім у залі як гуляють на "солодких столах" у 9-класі. "Тік-так" заспівали про квітень, фотки і сакуру. "Выше баллы" присвятили пісню татові (який забув забрати сина із полового будинку), а "От звонка до звонка" наголосили: "співають для всіх однаково". "ВУЗВ" ж презентувало гімназійний хор "Дафтпанчата".

Сміливо можна казати, що переможців гри визначила розминка. Діти смішно відповідали на запитання та дотепно коментували картинки, звісно, вдавалося не все, але багато що справді порадувало (до слова, "дорослим" командам є чому повчитися у школярів!).

Ну, а у фрістайлі був повний веселий "компот" з жартів, танців та співів. Тут вам і білочка, яка живе на сакурі, і роми на прем'єрі "Залізної людини", і два голуба, які змагаються на Театральній, і "поливанки", які можливі тільки в Ужгороді, і жінка-маршрутчик, і освідчення у 5 класі, і дуже голодний хлопчик в барі, і виступи з "мером", і об'єднання фільмів "Ной" та "Титанік", і сільська версія реклами дезодоранту "Old Spice", і казка від тата дуже авторитетного третьокласника... Драйвово, зіграно, цікаво та по-дитячому щиро. Школярі зізналися: "КВН - змінив наші життя"...

Одначе, серед кращих потрібно визначати найкращого. Завдання у журі було надскладним!
Цьогоріч, після 10-річної перерви, титул Чемпіона Шкільної ліги отримують "От звонка до звонка" (ЗОШ №11)! Срібними стали "Антитіла" (ЗОШ №15) і замкнули призову трійку - гімназисти "ВУЗВ".
Команди "Тік-так" та "Выше баллы" вітаємо із вдалим дебютом участі в головному фіналі сезону Шкільної ліги (попри все, він таки вдалий!), далі - буде!..

Вітаємо команду-чемпіона, їх керівників та 11-ту школу із Чемпіонством!
Всім-всім: ні в якому разі не засмучуватися! Адже все тільки починається! І переглядаючи такі потужні ігри, віриться: попереду смішне та сильне Майбутнє! Стережіться, дорослі команди, у спину уже потихеньку дихають талановиті, драйвові та сповнені сил, енергії молоді КВНівці!

Сезон Шкільної Ліги завершено, імена переможців відомі, але ЗЛ КВН продовжує активну роботу! Уже 5-8 травня у ПАДІЮНі відшумлять півфінальні ігри "дорослої ліги": ПАДІЮН, початок - 19.00!

Зустрінемося!

Сашка Артюхина

Фотозвіти: Кубок надії , Фінал .
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Шкільний КВН у Чорнобаї admin Новости 0 22.02.2015 18:08
Запрошуємо на фінальні ігри сезону! admin Новости 0 04.09.2013 09:09
Жарт-птиця – 2012. Фінальні результати Кэп Новости 0 02.10.2012 22:51
Шкільний КВН в Ужгороді admin Новости 0 02.04.2011 08:26
Інформація про фінальні ігри Асоціації «КВН України» admin Новости 0 02.07.2009 11:46



Transcarpathian Banner Network