Асоціація

Старый 01.10.2010, 11:29 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию ЖарТ-Птиця-2010. Репортаж.

«На фестивалі так цікаво, що ніхто з упевненістю
не може сказати, чи працює у їх номері телевізор».
«КаВуНи» (Суми)

Погода була сонячною, а море лагідним. Тому у Затоці наче легким морським бризом промчали всі три фестивальні дні шкільних та юнацьких команд КВН. Рекордна кількість учасників викликала пожвавлення у штабі організаторів, який тепер перемістився у нове приміщення, над яким раніше висіла вивіска «ШАБО». Легкі на жарт КВНщики зразу ж зауважили, що у вивісці потрібно було зробити зовсім невеликі зміни, щоб вийшло «ШтАБО».
Ситуація з розміщенням та регістрацією 32-х команд швидко була взята під контроль і штурвал фестивального життя у міцних та досвідчених руках керівництва АКУ повернуто у звичне русло креативу, співпраці та насолоди від спілкування.
Потрібно відмітити, що і саме традиційне місце проведення фестивалю всіляко допомагає плідній роботі в кулуарах і якісним виступам на сцені. Пансіонат «Рута», як зразок комфортного розміщення, продовжує з року в рік дивувати корисними нововведеннями. Для багатьох приїжджих цілодобова доступність гарячої води у ванних кімнатах стала одкровенням. Кондиціонери, холодильники і телевізори у номерах на дві-три людини нікому не давали запаритись та бути голодними ні в прямому, а ні в інформативному значенні цього слова. Крім того, на території пансіонату з’явилось багато дерев’яних альтанок, де дуже зручно зібратися командою для репетицій та написання нових жартів. Технологічна революція зачепила навіть традиційно консервативний сегмент громадського харчування. Тепер процес отримання їжі проходиться у їдальні «Рути» за допомогою індивідуальних мікрочіпів, які роздали всім учасникам фестивалю. Дещо незвична процедура не довго спричиняла незручності. КВНщики швидко зорієнтувалися і черги оптимізувалися до стану, який не призводить до втрат часу, нервів і апетиту.
Рекордна для історії дитячих фестивалів кількість команд призвела до скорочення ігрового конкурсного набору. У шкільній і юнацькій групах на цьому фестивалі гралося всього 8 завдань. Перший день це були візитка і класична розминка. Наступного дня: домашка, розминка з картинками і екологічний конкурс у школярів (потрібно було сміттю знайти вторинний сенс для існування). Юнаки та юнки цього дня за третій конкурс мали проявити внутрішньокомандні таланти, виконуючи завдання під брендом «Команда має талант». Завершальний ігровий день мав спільні для двох підгруп завдання: переспівки, фотоконкурс з підписами під фото, які зробили команди у Затоці під час фестивалю, та фрістайл під умовною назвою «А на кінець ми скажемо».

Про команди:
«КаВуНи» (Суми)
Типовий економ варіант сумського розливу. Тріо на чолі з цьогорічним фіналістом Кубку Ураїни у складі дорослої команди «Декабристи» впевнено пройшло всю ігрову дистанцію і остаточно бомбануло на останньому конкурсі, влаштувавши справжній хепенінг з масовим укороченням волосся на дівочих голівках як на сцені так і у залі.
«Конфетка» (Дніпродзержинськ)
Теж тріо. Улюбленці зали та тусовки. Їх фірмовий танець-перебивка увійде в легенди, які будуть роками сповідатись неофітам Затоки. Але герої мають страждати: тому «лише» срібні призери
«8-е марта» (Кіровоград)
Порівняно з минулим роком поміняли назву. Це не дуже допомогло у плані перемог, а у творчому зростанні є певні зрушення та досягнення.
«Не ВТКай» (Вінниця)
Мали всі шанси на бронзу, але в’ялий фінішний спурт особливо на розминці відкинув їх у лави лауреатів. Не допоміг навіть дуже актуальний та позитивний відеоролик, який команда записала під час фестивалю і продемонструвала на конкурсі «А на кінець ми скажемо». Що ж, КВН – це не завжди перемоги.
«Ми починаємо» (Маріуполь)
Ще одне тріо. Дуже енергетично спрямоване та динамічне. Доки не вистачає змістовності. Але форма є, і її потрібно лише наповнити оригінальним змістом.
«99 франків» (Черкаси)
Зовсім молодий колектив і в цьому його переваги та недоліки. Їм потрібно буде пройти той же самий шлях, що і їх попередники по альма матер з команди «Кактуси».
«Смело, товарищи, в ногу!» (Сміла)
Довго запрягають, але швидко їздять. Розкачалися лише під кінець фестиваля.
«Тілігул» (Петрівка)
Давно не бачилися на «Жарт-Птиці», але видно, що КВНівський вогонь у Петрівці є кому роздмухувати.
«Только правда» (Донецьк)
Команді на сьогодні не вистачає лише досвіду, щоб отримувати перемоги. Потрібно більше грати та награватися.
«Дрозди» (Лубни)
Старі знайомці у традиційних екологічних кольорах, але з новими обличчями. Потрібно все розпочинати з початку. Такий алгоритм успіху.
«Галицькі перці» (Гусятин)
Теж команда з проблемами зміни поколінь учасників. Але головне, що поряд є люди, що допомагають, і є розуміння керівництва навчального закладу, яке підтримує намагання молоді знайте себе у світі позитиву та творчості.
«Нас заставили» (Суми)
На протязі двох днів команда ховалася у пелетоні основної групи претендентів на призові місця, а в останній день вдало пірнула мимо лідерів і на дві деcятих їх випередила.
«Полігон» (Козятин)
Знову порадували дружною грою, гарним співом та безмежним ентузіазмом. Звісно, що втрачати на останніх хвилинах фестивалю головний КВН-кубок шкільної України не так уже і легко для власного гонору. Та будемо вважати, що виконання почесного завдання було просто перенесено на майбутнє.
«ВуЗВ» (Ужгород)
Амбіції цієї команди кожного року мають самі високі орієнтири. І так на протязі уже десятиліття, не зважаючи на постійну ротацію кадрів та мінливий характер КВНівської Фортуни. За загальними досягненнями ця команда головний претендент на звання чемпіона першого десятиліття двадцять першого століття.
«Інші діти» (Рівне)
Рівне продовжує радувати невичерпністю своїх гумористичних талантів. З першої появи на горизонті шкільного КВН України команда заявила на чільне місце серед поважного загалу. Маємо надію, що це не просто везіння новачків і чекаємо підтвердження стабільністю у майбутньому.
«НОУ-ХАУ» (Драчинці)
Мабуть найколоритніша команда не тільки дитячого КВНа, а і всієї стайні АКУ. Свого нікому не спустить і у найближчому майбутньому є найбільшим подразником для всіх без виключення суперників.
«Сафо» (Суми)
Дитяча команда, що грає у дорослу гру. І грає успішно. Горизонти їх успіхів обмежуються лиши їх власними бажаннями.
«Кадри» (Лубни)
У новому складі повернулися до активного КВНівського життя. Це лише у одну ріку не можна зайти двічі. До броду у стрімкому потоку жартів ніколи не пізно зробити безліч кроків.
«Мама не дозволяє» (Чорнобай)
Відносно минулорічних досягнень відступили трішки назад, але, будемо сподіватися, лише для того, щоб взяти більш стрімкий розбіг на майбутнє.
«Іриски» (Вінниця)
Змінили не лише склад команди, а і тренера. Не змінили лише ставлення до чудової гри. Тому отримують задоволення від процесу. Захочуть, то і отримають свою долю адреналіну переможців.
«ТWIX» (Тернопіль)
Нова команда у колоді молодих надій. Поки не вистачає розуміння певних нюансів гри. Але хто сказав, що наука дивиться у ліс? Наступного року може статися так, що амбіції постійних лідерів налетять на тернопільські редути.
«Поза зоною» (Вінниця)
Нові чемпіони вінницької «Елітліги» вдало дебютували на більш високому рівні. Не все вдалося та й ніхто того не обіцяв. Лише постійна праця може стати джерелом майбутніх перемог.
«Діти Остапа Бендера» (Одеса)
Після п’ятилітньої перерви нарешті серед шкільних команд з’явилися представники міста, що претендує на звання гумористичної столиці принаймі однієї шостої частини світу. Нажаль така довга відсутність у реальному КВНі призвела до відставання у розумінні еволюції гри. КВН постійно змінюється і потрібно за ним теж змінюватись, а не надіятись на репутацію, яку завоювали прийдешні покоління. Дуже приємно, що «Діти» великого комбінатора це розуміють і прагнуть до того.
«Тралі-Валі» та «Бригада Зайців» з Херсону приїхали у Затоку так і не поділивши чемпіонську корону свого міста. Цього їм не вдалося і на «Жарт Птиці». Було не до того. Вони вчилися, вчилися і ще раз вчилися. І було видно, що те вчення до ладу.
«Шухерята» (Кузнецовськ)
Чарівні дівчата з невеличкого але дуже європейського містечка набули неоціненного досвіду всеукраїнських змагань. Як і ті, хто раніше виступав під лого «Шухерят» здатні на дуже багато, тому набутий досвід може у майбутньому стати вирішальним у змагання навипередки до чемпіонства у КВНі.
«Кабінет 314» (Жовті Води)
Дружний колектив виграє розмаїттям талантів. У оправі досвіду ці чудові коралі мають всі шанси на чемпіонський лоск.
«P.S. Лугарі» (Свердловськ)
Команді потрібно просто більше амбіцій. Іноді бажання стають локомотивом вдачі.
«Гімназисти рум’яні» (Вінниця)
Вперше у Затоці. Багато чого дізналися прямо у процесі першості. Набуте потрібно закріпити у домашніх іграх і уже з новими силами торувати свій шлях на теренах веселої гри.
«В десятку» (Калуш)
Поки що з першого разу попасти в «десятку» не вдалося. Мабуть потрібно більш старанніше прицілюватися. Суперники сильні, але і прикарпатці не з слабких. Є у них і характер, і вміння бути цікавими та непересічними. Залишилося додати більше праці та бажання до досягнення мети.

Коли команди почали збиратися додому, то наче море і вітер за ними заплакали дощем. Не плач, море! Не плач, вітер! Вони обов’язково повернуться. Більш старшими, більш мудрішими, але такі ж веселі, що б знову хоч на кілька днів розігнати своїм сміхом оксамитовий сон Чорного моря!

Олександр ШЕМЕТ
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
"Жарт-птиця-2010". Підсумки. admin Новости 4 08.04.2017 14:17
Жарт-Птиця 2012. Портрети переможців. admin Новости 0 03.10.2012 08:37
ЖАРТ-ПТИЦЯ-2010. Ще один погляд. admin Новости 0 04.10.2010 09:49
«ЖАРТ-ПТИЦЯ-2010» admin Новости 0 22.08.2010 18:43
Жарт - птиця 2008 ЦарЬ Обо всём 15 21.10.2008 16:39



Transcarpathian Banner Network