Асоціація

Старый 07.03.2011, 14:29 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,230
По умолчанию Агроліга, до зустрічі на морі!

3-го березня на базі Дніпропетровського державного аграрного університету відбувся другий тур Аграрної ліги КВН України. 20 (!) команд, що представляють аграрні ВНЗ країни приїхали у місто на Дніпрі, щоб поставити крапку у визначенні фіналістів трьох турнірів, які щорічно (шостий рік поспіль) спільно проводять Міністерство аграрної політики та продовольства і Асоціація «КВН України». Варто відзначити, що такого вражаючого і за кількістю, і за силою команд півфінального етапу у лізі ще не було. А тому і боротьба очікувалася цікава і безкомпромісна.

Переповнений зал аграрного університету гостино зустрів і протягом трьох ігор активно підтримував та справедливо реагував на жарти учасників змагань. У першій грі, яка стартувала не по КВНівські рано – об 11-й годині – на сцену вийшли:
«Агранавти» (Миколаївський державний аграрний університет),
«Joker» (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького),
«На шару» (Білоцерківський національний аграрний університет),
«Пешком быстрее» (Житомирський національний агроекологічний університет),
«На пролом» (Харківська державна зооветеринарна академія),
«Смайлики» (Подільський державний аграрно-технічний університет, м. Кам'янець-Подільський)
«Тилигул» (Петрівський державний аграрний технікум).

У цій грі несподіванки не відбулося. Ветерани Агроліги «На шару» та «Агранавти» відразу захопили лідируючі позиції і залишалося лише чекати хто з них фінішує першим. А ось долю подальших місць передбачити було важко. Справжнього «переполоху» додав виступ наймолодшої команди ліги – петрівського «Тилигула». Представники Одещини впевнено відіграли «Привітання», а після «Розминки» взагалі почували себе зручно на третій сходинці. Та все ж «Тилигулу» не вистачило досвіду, щоб втримати цю висоту. Набравши більше всіх балів у конкурсі «Фристайл» перспективна і амбітна команда «Пешком быстрее» довела і присутнім, і журі, що її рано списувати з числа лідерів Агроліги. На сьогодні третє місце – це, звичайно, не межа мрій і можливостей житомирян. Перше ж місце так і не дочекалося єдиного переможця. Миколаївці (як це і личить нині діючим володарям Кубку Агроліги) надолужили відставання в 0,6 балів і разом з «шаровиками» перемогли дружнім тандемом. З поміж інших учасників гри відмітимо творчий крок вперед львівського «Джокера» та «фонтан бажання» грати у представників Харкова та Кам'янця-Подільського, що починають свій шлях в КВН. Їх перемоги ще прийдуть.

Загальні цифри вийшли такими:
1-2. «Агранавти» - 22,2
1-2. «На шару» - 22,2
3. «Пешком быстрее» - 21,4
4. «Тилигул» - 21,0
5. «Joker» - 20,4
6. «На пролом» - 20,0
7. «Смайлики» - 19,4.

Друга гра теж мала дати відповідь на запитання: чи зможе молодь скласти конкуренцію тим, хто «крокує» по сценах Агроліги (всі ігри відбуваються кожного разу в новому місті) вже по 3-4 роки. В цій грі «переплелися» долі команд
«ДТП» (Луганський національний аграрний університет),
«На абордаж» (Керченський державний морський технологічний університет),
«Агрофак» (Вінницький національний аграрний університет),
«Country Style» (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка),
«Неприродний відбір» (Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ),
«Дикий молодняк» (Херсонський державний аграрний університет)
«Титанік» (Технолого-економічний коледж БНАУ, м. Біла Церква).

Результат довів, що досвід і майстерність впевнено ідуть попереду. Команди фінішували так само як і розташувалися вже після першого конкурсу. Тобто, одні всю гру доводили свій клас, інші вчилися. Перше місце у грі дворазового чемпіона і володаря кубку команди «ДТП» є цілком закономірним. Відразу і не згадаєш коли востаннє хлопці з Луганська не перемагали на цьому рівні. А ось хто справді порадував різким злетом, так це вінничани. Ні, «Агрофак» і раніше виступав пристойно! Минулорічні успіхи тому підтвердження. Але цього разу команда ніби «подорослішала» і додала в організації підходів до гри. А в КВН часто результат складається з дрібниць. Тож вони – другі. Одночасно в Агролігі з'явилися команди «На абордаж» і «Country Style». І в цей день вони опинилися поруч – в боротьбі за третє місце. Поталанило харків'янам. А що стосується «новобранців» у складах вже досить відомих командах «Дикий молодняк» та «Титанік», то їм не треба впадати у відчай. Сподіваємося, що життя у цій грі для них тільки починається. Ті ж слова можна цілком віднести і до молодої київської команди. А рахунок на «табло»:
1. «ДТП» - 24,2
2. «Агрофак» - 22,4
3. «Country Style» - 21,6
4. «На абордаж» - 21,2
5. «Титанік» - 20,4
6-7. «Дикий молодняк» - 20,0
6-7. «Неприродний відбір» - 20,0

Звичайно, що третя гра за участю місцевої команди викликала найбільший інтерес. Тому серед вірних і палких вболівальників було не мало керівництва ВНЗ та професорсько-викладацького складу. А на сцені з кожним оголошенням ведучого з'являлися команди:
«Легіон» (Дніпропетровський державний аграрний університет),
«АПК» (ПФ «Кримський агротехнологічний університет» НУБіПУ. м. Сімферополь),
«Энимал плэнэт» (Полтавська державна аграрна академія),
«Дети перестройки» (Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва),
«УТ-1» (Таврійський державний агротехнологічний університет, м. Мелітополь)
«НОКДАУн» (Львівський національний аграрний університет).

Захоплюючий старт гри! Після «візитки» попереду Полтава, а на крок позаду відразу 4 команди з однаковим результатом. «Розминка з журі» перетасувала становище команд, як колоду гральних карт. Лідери «посипалися», а ті, хто був у «хвості» вдало поповнили свій власний рахунок. Все вирішувалося у «фрістайлі». «Власне поле» місцевої команди не витримало тиску «Энимал плэнэт» і полтавчани під оплески присутніх у залі перемогли і в конкурсі і, як виявилося, у грі. Дніпропетровці вдало завершили програму і мали всі підстави для загальної перемоги, та журі Агроліги знову довело свою принциповість. Лише на 0,4 бала господарі відпустили у відрив переможців гри. Хоча справедливості ради треба додати, що ніхто із присутніх в залі не піддав сумніву рішення «феміди», і щиро вітали гостей з Полтави з перемогою. Щільно за симпатіями глядачів і за результатами в таблиці виглядали виступи інших учасників. Приємною несподіванкою став виступ сімферопольців. «АПК» – це найбільший прогрес туру! Щодо переможців гри, то тут теж з прогресом все в нормі, адже у команді з'явилися «добрі феї» з потужної у минулому команди «Інтелігенти». Гра вдалася, а протоколи журі зафіксували такі цифри:
1. «Энимал плэнэт» - 23,0
2. «Легіон» - 22,6
3-4. «Дети перестройки» - 22,0
3-4. «УТ - 1» - 22,0
5. «АПК» - 21,4
6. «НОКДАУн» - 21,2

Враховуючи рейтинг минулого туру, команди, що вийшли до вирішальної частини змагань (вона як повідомив голова оргкомітету Агроліги Михайло Михайлович Галушко відбудеться «на морі») позмагаються за перемоги в сезоні 2010/11 у фіналах:
Чемпіонат Агроліги: «ДТП», «Энимал плэнэт», «Легіон», «Агрофак», «УТ-1», «АПК».
Кубок Агроліги: «Пешком быстрее», «Country Style», «На абордаж», «НОКДАУн», «Титанік»
Малий Кубок міністра Аграрної політики: «Агранавти», «На шару», «Тилигул», «Дети перестройки», «Joker».

Є вірогідність того, що до списку фіналістів ще хтось додасться.
Окрім оголошення складів фіналів, в офіційній частині було вручено дипломи командам і призи від спонсорів. Цінні подарунки отримали ведучий ігор туру Олексій Сова («Легіон» Дніпропетровськ), кращі гравці туру Сергій Макаров («ДТП» Луганськ) та Вікторія Харук («НОКДАУн» Львів). Крім того почесну грамоту з рук Президента Асоціації «КВН України» Михайла Аграната отримала команда «На шару», якій цими днями виповнюється 5 років. Вітаємо!

Під час туру відбулася ще одна важлива подія. Зібрання уповноважених представників команд КВН ВНЗ Мінагрополітики та продовольства України була «узаконена» Аграрна ліга у статусі громадського об’єднання. Конференція затвердила Положення Аграрної ліги КВН України та обрала правління і його голову Михайла Галушка.

І на останок хотілося б висловити подяку господарям туру. А це ректор Дніпропетровського державного аграрного університету Кобець Анатолій Степанович, проректори – Онопрієнко Дмитро Михайлович, Охмат Петро Корнійович, голова профкому – Рудаков Леонід Миколайович, помічник народного депутата – Сергій Старух, та всі служби, що були задіяні в дні проведення туру. У кожному пункті підготовки і проведення туру Агроліги відчувалися професіоналізм у вирішенні організаційних проблем, дбайливість про людей, що завітали до університету та гостинність, якою не випадково славляться всі аграрні ВНЗ України.

ВЕСЕЛЕ ПОРОСЯТКО


Декілька фотографій:







admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
ЮВІЛЕЙ У КОЛІ ДРУЗІВ, АБО ХАРКІВ ГОСТИННО ЗУСТРІЧАЄ ПІВФІНАЛ АГРОЛІГИ admin Новости 0 27.03.2016 23:37
В ЛУБНАХ ЗУСТРІЛИ ЮВІЛЕЙ АГРАРНОЇ ЛІГИ КВН УКРАЇНИ admin Новости 0 04.12.2015 14:52
Перша столиця зустрічає КВН admin Новости 1 08.04.2011 12:32
УДАРНА П'ЯТИРІЧКА АГРОЛІГИ admin Новости 0 10.03.2010 00:11
АГРОЛІГА ФІНІШУВАЛА НА МОРІ admin Новости 2 17.06.2009 23:09



Transcarpathian Banner Network