Асоціація

Старый 21.10.2011, 22:15 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию VII фестиваль Аграрної ліги КВН України

21-23 листопада 2011 року Сьомим за ліком фестивалем стартує Аграрна ліга КВН України. Понад 20 команд КВН, які представлятимуть всі аграрні ВНЗ України, прийматиме Харківська державна зооветеринарна академія.

Спільний проект Міністерства аграрної політики України та Асоціації «КВН України» – Аграрна ліга КВН України існує вже 6 років. На порозі 7-го сезону згадаємо її недовгу, але досить поважну біографію та головні події, авторами яких стали студенти аграрних ВНЗ країни, що на протязі цього періоду грають в КВН. А починалося все в лютому 2006 року, коли у Львові на свій перший фестиваль КВН зібралися майбутні аграрії, які представляли 22 навчальних заклади. Закінчився той сезон в червні безкомпромісним фіналом. Тоді в переповненому залі Луганського національного аграрного університету і визначився володар Кубка Аграрної ліги КВН України! Це зараз ліга має таку назву, а шість років назад навіть саме проведення новоспеченого турніру розглядалося спочатку як разовий захід. Але творча група однодумців на чолі з головою оргкомітету Михайлом Михайловичем Галушком не дала «схоронити» цікаву і перспективну справу. І вже вручаючи зі сцени головний трофей розіграшу команді «Екстримал» (Полтава), було оголошено про новий сезон. І Міністерство, і АКУ з ентузіазмом взялися за розробку нових спільних ідей, що надавали студентам можливість реалізації творчих задумів. Рік за роком формувалися традиції ліги. Ігри приймали по черзі різні аграрні ВНЗ. А гравці команд, окрім змагань, отримали чудову можливість для екскурсій містами, в яких відбувалися тури. Миколаїв, Суми, Полтава, Вінниця, Ніжин, Біла Церква, Житомир, Дніпропетровськ, Харків, Керч, Мелітополь, Сімферополь, Луганськ, Львів... Ось такі гастрольні пункти виступів аграрних команд КВН. Неможливо не згадати й про ту гостинність, яку надають господарі, зустрічаючи своїх колег з різних куточків України. Крім запланованих ігор цікаві зустрічі відбуваються з керівництвом ВНЗ, викладачами, представниками студентського самоврядування.

Звичайно, час корегує склад і сили учасників, але кожного року в турнірах грає не менше 20 профільних команд, а це, погодьтеся, викликає повагу!

Вже з другого сезону, крім розіграшу Кубку, почалася боротьба і за звання Чемпіона Агроліги. А починаючи з 2009 року додався ще один (не менш престижний!) трофей – Кубок Міністра аграрної політики.
Ось хто ставав героями сезонів і вписав імена своїх ВНЗ до славної історії Аграрної ліги КВН України. Володарями Кубку ставали:

2006 рік – «Екстримал» (Полтава),
2007 – «Pit-stop» (Луганськ),
2008 – «ДТП» (Луганськ),
2009 – «Дикий молодняк» (Херсон),
2010 – «Агранавти» (Миколаїв),
2011 – «Пешком быстрее» (Житомир).
Кубок міністра виборювали:
2009 – «Титанік» (Біла Церква),
2010 – «УТ-1» (Мелітополь),
2011 – «Агранавти» (Миколаїв)

І нарешті про чемпіонів!
У 2007-му першими переможцями стала команда «Голосієво» (Київ).
У 2008-му чемпіонство здобув «Неформат» (Сімферополь).
А потім три роки поспіль (2009-2011) не має рівних суперників «ДТП» (Луганськ). За чотири роки 3 чемпіонства + Кубок!.. Просто браво...

Варто відмітити й інших «мисливців за трофеями». Три роки поспіль миколаївським «Агранавтам» у фіналах чемпіонатів не вистачало до омріяної перемоги по 0,2 бала. Завжди дуже потужно виступають «УТ-1» (Мелітополь), «Легіон» (Дніпропетровськ), «На абордаж» (Керч), «НОКДАУн» (Львів), «На шару» (Біла Церква), «Дикий молодняк» (Херсон), «Агрофак» (Вінниця), «Country Style» (Харків)... В останні роки до ліги вливається «свіжа кров» і ось уже вчорашні дебютанти не дають спокою ветеранам ліги. З нових команд гучно про себе заявили «Пешком быстрее» (Житомир), «Энимал плэнэт» (Полтава), «А.П.К.» (Сімферополь), «На пролом» (Харків)... Цікавим є і той факт, що в багатьох іграх своїм більш дорослим суперникам не поступаються сміливі і азартні представники ВНЗ І-ІІ рівня акредитації – «Тилигул» (Петрівка) та «Титанік» (Біла Церква). Треба додати, що на протязі всіх шести років з командами «аграрки» редакторами плідно працюють представники АКУ Михайло Агранат та Ігор Урбанський. А на чолі цього унікального проекту (який не має аналогів!) досвідчені організатори – Михайло Галушко (Мінагрополітики) та Володимир Виговський (АКУ).

Тож справи в Агролізі йдуть добре. Впевнено і цілеспрямовано колектив оргкомітету виводить творчу молодь на новий старт. Сподіваємося, що й самій молоді, яка під прапорами своїх ВНЗ знову виходить на «лінію вогню», буде теж цікаво і весело.

ВЕСЕЛЕ ПОРОСЯТКО
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
ІХ Фестиваль Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 05.11.2013 00:23
Фінал Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 13.05.2013 14:16
2-й тур Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 19.02.2013 13:59
VІII Фестиваль Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 06.11.2012 15:45
У Харкові відбувся VII фестиваль Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 26.11.2011 10:29



Transcarpathian Banner Network