Асоціація

Старый 26.11.2011, 10:29 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,230
По умолчанию У Харкові відбувся VII фестиваль Аграрної ліги КВН України



ВПЕРЕД ЗА НОВИМ «УРОЖАЄМ» ГУМОРУ!
Не вперше доводиться писати відгуки про фестивалі та ігри Аграрної ліги КВН України. І ось на чому хочеться зупинити погляд цього разу. За попередні шість років зустрічі команд майбутніх аграріїв держави якось непомітно переросли з розряду змагань у теплі родинні стосунки. Звичайно є тут боротьба, пристрасті, бажання бути кращими, але все ж головним у стосунках між гравцями стала справжня студентська дружба. Це й не дивно, адже у складах є чимала кількість тих, хто на протязі 4-5 років, відстоюючи «честь і прапор» рідного ВНЗ, постійно бере участь у всіх «аграрних форумах» КВН. У кожному новому місті, яке приймає черговий раунд, КВНщики почувають себе як вдома і підтримують один одного на скільки це дозволяє «протокол» змагань. До речі, теж саме можна сказати і про вболівальників у залах. Звичайно, місцеві глядачі палко переживають і підтримують своїх, але й гостей «в обіду не дають», не сидять надувшись мов сичі, а навпаки підтримують атмосферу гостинності і дружби. Це вже стало невід'ємною складовою останніх сезонів в Агролізі.

Не став виключенням і старт сьомого сезону спільного проекту Міністерства аграрної політики та продовольства України та Асоціації «КВН України». На цей раз господарями «Агро-2011» (на кшталт «Євро-2012») став Харків, а саме студентське містечко Харківської державної зооветеринарної академії. На його просторах розмістилися 18 команд, що й розіграють у новому сезоні звання чемпіона ліги, визначать володаря Кубка Агроліги та володаря Кубка Міністра аграрної політики. Про урочистості нагородження кращих ми поговоримо у травні, а до цього на команди чекають репетиції, нові відрядження на ігри, робота з редакторами, визначення фіналістів, безкомпромісна боротьба і нові, нові, й нові зустрічі з друзями. І так із року в рік.

Щоб «перший млинець» у сьомому сезоні вдався, господарі фестивалю запросили всіх учасників на «фірмове блюдо» зооветеринарної академії – показовий виступ Кінного театру академії у цікавій шоу-програмі. І вершники (а це місцеві студенти-дресирувальники) і їх парнокопитні підопічні порадували глядачів майстерністю виконання різноманітних трюків і постановочних номерів. Величні і артистичні конячки хвилин 30 демонстрували присутнім своє вміння виконувати команди вершників, стрибати, танцювати... Цей спільний костюмований театр людей і коней повертав глядачів в минулі століття, коли прекрасні принци освідчувалися в коханні своїм дамам серця, то несподівано переносив у світ веселих ковбоїв дикого заходу. Були й сцени аристократичних балів і гвардійських наскоків, подолання перешкод і світські реверанси... Гості академії надовго запам'ятають це яскраве ревю, в якому клопітка праця, майстерність та порозуміння людей з тваринами дає такі незабутні враження. Тим паче, що над підготовкою цього шоу працювали місцеві студенти, а подібної вистави не має жоден ВНЗ України.



Дружно і красиво усе було і на сцені фестивалю. Після урочистої частини і доброзичливих слів ректора академії Валерія Головка та представників міністерства розпочався марафон команд-учасниць. Програма вийшла просто чудова. І ветерани і молодь, змінюючи на сцені один одного, так і не відпустили глядачів без відчуття свята гумору. Місцева публіка була задоволена. А це ще один з чинників корисної справи. Браво, фестиваль!

На «технічних зборах» після відкриття сезону представники оргкомітету на чолі з Михайлом Галушко повідали присутнім плани і схему проведення ігор сезону, поставили завдання на підготовчий період. Аграрний «комбайн» КВН завівся і відправився для збору нового врожаю на ниві сміху та хорошого настрою. А допоможуть йому в цьому сезоні команди КВН:

«ДТП» (Луганський національний аграрний університет);
«УТ-1» (Таврійський державний агротехнологічний університет);
«А.П.К.» (Південний філіал «Кримський агротехнологічний університет» Національного університету біоресурсів і природокористування України);
«На шару» (Білоцерківський національний аграрний університет);
«НОКДАУн» (Львівський національний аграрний університет);
«Легіон» (Дніпропетровський державний аграрний університет);
«На пролом» (Харківська державна зооветеринарна академія);
«Тилигул» (Петрівський державний аграрний технікум);
«Агрофак» (Вінницький державний аграрний університет);
«Animal Planet» (Полтавська державна аграрна академія);
«Почему бы и нет» (Херсонський державний аграрний університет);
«Властелины полей» (Харківський національний аграрний університет імені В.В.Докучаєва);
«На абордаж» (Керченський державний морський технологічний університет);
«Титанік» (Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету);
«Збірна СНАУ» (Сумський національний аграрний університет);
«Камон» (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького);
«Country-Style» (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка);
«Агранавти» (Миколаївський державний аграрний університет).

Ну і як без слів подяки? Її хочеться висловити ректорату Харківської державної зооветеринарної академії, особисто ректору, академіку Валерію Головку, проректору Анатолію Хохлову та керівнику команди КВН ХДЗВУ, доценту Оксані Шевченко.

ВЕСЕЛЕ ПОРОСЯТКО

admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
ІХ Фестиваль Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 05.11.2013 00:23
2-й тур Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 19.02.2013 13:59
VІII Фестиваль Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 06.11.2012 15:45
VII фестиваль Аграрної ліги КВН України admin Новости 0 21.10.2011 22:15
2-й тур Аграрної ліги КВН України admin Новости 2 22.02.2011 13:15



Transcarpathian Banner Network