Асоціація

Старый 20.07.2013, 10:24 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,224
По умолчанию В Ужгороді розіграли Літній Кубок



Аби літо було не просто спекотним, а й смішним, в Ужгороді розіграли традиційний Літній Кубок Закарпатської Ліги КВН. Це своєрідний другий шанс командам, які у півфінальних іграх не змогли потрапити до фіналу сезону. Перемога у Літньому Кубку дає останню перепустку до Фіналу Чемпіонату. Цьогоріч за останнє місце у головній КВН-грі року взяли участь:
«Сборная причуд Фрейда»
«220 на всех» (Житомир)
«KEVIN» (УТЕІ КНТЕУ).



Команди зіграли чотири конкурси: фрістайл, розминку, капітанський та відео-конкурс. Окрім традиційних «розминочних питань», команди готували ще й картинки, які весело (а часом й не дуже) коментували. Загалом розминка командам «не пішла». Тон цьому конкурсові задали ведучі – «морячки з елементами Фредді Меркюрі» Олександр Шевелюк та Валерій Митейко, а допоміг їм фіналіст Чемпіонату та Кубка – Ігор Шарапа. Капітани команд Мішіке Лутак («Фрейди»), Толік Кликов (Житомир) та Юра Зан («KEVIN») розповідали декілька фактів про людей, які пропустили цей веселий захід. Команди зняли три міні-фільми: «Фрейди» про людину, яку виховав соняшник; оскільки у «Кевінів» нема власної камери, їм допомагав телеканал «Тиса-1»; а житомиряни привезли показ фільмів в Житомирському кінотеатрі. А поки спеціально навчена комісія рахувала цукерки, на сцену вийшла команда «БезУмная Молодежь» (Мукачево).



Переможця уже традиційно визначили… солодощі. У кожного члена журі на кожен конкурс було по три цукерки: можна було віддати всі одній команді, або ж розділити їх між кількома учасниками. У кожної команди була своя скринька ручної роботи, гарно прикрашена бантиками, до якої власне і відправлялись солодкі бали. Цьогоріч долю переможця і щасливого п’ятого учасника головного Фіналу сезону визначила всього одна цукерка! Третє почесне місце посіли «Кевіни» - 7 цукерок. Із активом 35 цукерок на другому місці – наші гості з Житомира (котрі не засмучуються і обіцяють обов’язково приїхати на Фінал Кубка і дати бій «Фредді Меркюрі»). І перемогли «Сборная причуд Фрейда» - 36 цукерок!







Окрім омріяної путівки у Фінал Чемпіонату, «Фрейди» отримали кубок у вигляді пивної кружки. Але розслаблятися рано, адже у головній грі сезону їх уже чекають сильні команди — мукачівські «БезУмная Молодежь» та «Кіно», гімназисти «ВУЗВ» та авторська збірна «Марина Степановна». Фінал, який відбудеться у вересні, укомплектовано! Гра обіцяє бути цікавою, інтригуючою та смішною! Та літні заходи на цьому не завершується, попереду ще багато цікавих конкурсів, фестивалів, атракцій!.. Зустрінемось! Без нас не весело!

Олександра Артюхіна , Закарпатська ліга КВН

Фотозвіт тут
admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
У Чорнобаї розіграли Літній Кубок чемпіонів КВН-2015 admin Новости 0 28.08.2015 18:19
Кубок КВН-газети їде в Ужгород admin Новости 0 05.10.2013 12:12
Фінал "Кавалєрки" грали в Івано-Франківську admin Новости 0 31.05.2013 14:06
КВН в Ужгороді admin Новости 0 30.04.2011 15:42
КВН в Ужгороді admin Новости 0 26.10.2006 11:36



Transcarpathian Banner Network