Асоціація

Старый 19.05.2014, 21:33 # 1 ( permalink )
Administrator
Administrator

Регистрация: 07.08.2006
Сообщений: 2,232
По умолчанию «Дівчата із Житомира» в США



Про поїздку команди КВН «Дівчата із Житомира» до США вже з’явилося чимало інформації на різних сайтах та в соціальних мережах. До вашої уваги пропонується хронометричний фактаж перебування збірної команди КВН України (а саме так офіційно називалася делегація Асоціації «КВН України») у Сполучених Штатах Америки.

У січні 2014 року організатори першого у США фестивалю «Grand Russian Festival» запросили до участі у ньому збірну команду КВН України, основу якої на прохання організаторів мали скласти «Дівчата із Житомира». Зважаючи на те, що серед організаторів були представники американського КВН, програмою перебування передбачалися виступи на фестивалі у Нью-Джерсі, а також КВН-концерти в інших містах США.
Події, які відбулися згодом в Україні, спонукали організаторів до проведення всіх заходів за участі нашої делегації під гаслом «Ukraine – for Peace! And you?» («Україна – за Мир! А ти?»).

Варто зазначити, що всі учасники команди без найменших ускладнень отримали п’ятирічну американську візу. Причиною цьому є те, що команда досить відома, а всі учасники мають потужну візову історію. Нагадаю, що «Дівчата» самостійно та у складі збірної КВН України мали неодноразові виступи у Ізраїлі, Німеччині, Італії, Голландії, Франції, Латвії, Великій Британії та Польщі. Причому у Польщі виступ був польською мовою.

На фестивалі у Нью-Джерсі команда протягом двох днів мала чотири виступи разом і з Іриною Білик, Тетяною Овсієнко, Сєрьогою та своїми колегами «Нартами із Абхазії».
Приємним подарунком від організаторів українській делегації була дводенна екскурсія до столиці США Вашингтона.

Наступним містом перебування стало Чикаго. Тут ми мали гостинний прийом місцевих КВНщиків, клубний виступ та інтерв’ю місцевому російськомовному радіо. Незабутніми є враження від відвідання «Ukrainian village» (українського села), що займає досить велику територію близько до центру з чиказькими хмарочосами. Приємне спілкування з українською громадою в Українському культурному центрі спонукало до подальшого налагодження співпраці.

Продовженням американського туру стала гра-концерт команд КВН «Дівчата із Житомира» та «Нарти із Абхазії» у місті Філадельфія. Виступ нашої команди, так само як і в Чикаго, був сприйнятий «на ура». Приємним є той факт, що деякі глядачі на виступ нашої команди приїжджали з інших кінців США. Ще більше вражала гостинність наших земляків із Одеси, Харкова, Тернополя і, звичайно, Житомира. Рівень уваги та бажання поспілкуватися іноді зашкалювали.

На завершення туру ми мали можливість насолодитися красотами Нью-Йорка. Чудовим доповненням до цих емоцій стала зустріч на Бродвеї з нашим старим другом, а нині «нью-джерцем», Ігорем Дащенком (Дашею із «Транзиту»).

На завершення традиційно хочеться подякувати людям, які сприяли організації цього туру.
Ідея запрошення команди з України належить Зауру Мамедову. Респект!!!
Супергостинність у Чикаго – це Вова Морозов!
Окрема вдячність земляку із Чуднова Олегу Пекерману!
Команда КВН «Дівчата із Житомира» та Асоціація «КВН України» висловлює щиру вдячність президенту Радіоелектронної компанії «REC» Георгію Матишнюку за спонсорську допомогу та плідну співпрацю!

Керівник делегації КВН України
Володимир Виговський


















admin вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Девчонки из Житомира в Израиле admin Новости 1 20.08.2011 23:04
Девчонка из Житомира admin Новости 1 29.06.2010 08:53
Новости из Житомира-2 admin Архив новостей 0 14.12.2003 14:00
Новости из Житомира admin Архив новостей 0 11.12.2003 14:00
Открытый Кубок Житомира. admin Архив новостей 0 14.09.2002 14:00



Transcarpathian Banner Network