Асоціація

Старый 23.05.2011, 13:43 # 1 ( permalink )
Senior Member

Регистрация: 09.10.2009
Адрес: Остров Свободы
Сообщений: 245

Евротур. Мнение из Ровно

На сайте Ровенского КВН читаем интервью с Юрием Липским о туре по Европе, который был организован Ассоциацией "КВН Украины".
Приводим текст интервью:


— Перше запитання прогнозоване — що це за тур?
— Третій рік поспіль Асоціація «КВН України» проводить тур Європою для кращих з кращих гравців КВН. Таким чином керівництво Асоціації заохочує кращих з кращих. Приємно, що другий рік поспіль запрошують представників Рівненщини. Цьогоріч по країнах Європи вирушила делегація з 35 чоловік. До числа кращих потрапили гравці з Житомира, Полтави, Дніпропетровська, Сум, Чернівців, Києва, АР Крим. Рівненщину представляли дві чарівні дівчини з млинівської «Бомби» Людмила Оніщук та Олена Кучма та керівництво «КВН Рівненщини».
— Це був відпочинок, чи не тільки?
— В основному, відпочинок. З екскурсіями збірна команда відвідала Німеччину, Бельгію, Францію, Андорру, Іспанію, Монако, Італію та Угорщину. Крім того, у німецькому місті Гамбург взяли участь у фіналі Західноєвропейської ліги КВН. Україна була запрошена і боролася з командами Росії, Німеччини, Франції, Англії, Греції, Голландії та Придністров’я. Колективи організовані та складені з колишнього СРСР, які зараз перебувають за межами своїх країн.
— І який результат гри?
— Фінальний фестиваль тривав три дні. Приємно, що наша команда виборола третє місце. Гран-прі здобула команда Франції. Після завершення ми відправилися країнами Європи. У Венеції збірна України, на запрошення української громади у цьому італійському місті, дала півторагодинний концерт. Взагалі тут дуже велика діаспора — приблизно 5 тисяч українців. Між керівництвом «італійської» організації та дирекції Асоціації «КВН України» склалися чудові дружні та партнерські стосунки, а тому досягнута домовленість про подальшу співпрацю.
— А далі відзначити для себе відвідини європейських країн?
— Дуже складно кількома словами це зробити. Кожне місто приваблює по-своєму. В Андорі вразили ціни — в них немає акцизного збору і дуже низькі ціни. Брюссель, для мене, асоціюється з шоколадом — його там багато і різного. Смачнішого не доводилося куштувати. Монако вразило чистотою та великою кількістю дуже дорогих автомобілів. Незвично було у Венеції пересуватися по вулицях на човнах. У Барселону прибули напередодні поєдинку місцевого ФК «Барселона» з мадридським «Реалом» на виїзді. Місто жило футболом. Де б ти не був, всюди атрибутика місцевого клубу, вболівальники в кольорах місцевого клубу — неймовірне єднання команди і жителів міста.
— Як сприймали вас у різних містах?
— Досить спокійно. Ніхто не розпитував, де це Україна, хто там живе і таке подібне. У всіх Україна відразу асоціювалась з прізвищами футболіста Андрія Шевченка та боксерів Віталія та Володимира Кличків.
— Були якісь цікаві пригоди під час туру?
— Навіть не пригадаю. Щоправда, було кілька подій. Під час туру відзначили свої дні народження Михайло Галушко, голова Аграрної ліги КВН 27 квітня святкував 50-річний ювілей, Інна Приходько (28 квітня) і наступного дня прийшла моя черга. Крім того, у Венеції обвінчалися учасники КВН України Павло Зайцев та Аліна Угольнікова.
— Які найближчі плани «КВН Рівненщини»?
— Найближчі — проведення двох чвертьфіналів ліги «Європи». Перший відбудеться 29 травня, а наступний через тиждень — 5 червня.

Источник: Знай наших! | КВН Рівненщини
__________________
Играйте в КВН.
Кэп вне форума
Ответить с цитированием
Ответ
Опции темы Поиск в этой теме
Версия для печати Версия для печати
Отправить по электронной почте Отправить по электронной почте
Поиск в этой теме :

Расширенный поиск

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

[IMG] код Вкл.
HTML код Вкл.
Trackbacks are Вкл.
Pingbacks are Вкл.
Refbacks are Вкл.

Быстрый переход

Похожие темы
Тема Автор Раздел Ответов Последнее сообщение
Женский КВН. Мнение из Мариуполя Кэп Новости 1 26.07.2012 07:32
О кризисе в КВНе и пути его решения. Мнение. admin Новости 0 25.03.2007 13:51
Высшая Украинская лига КВН. Ваше мнение? admin Игры, Фестивали 35 10.02.2007 10:46
Финал Первой Украинской лиги. Мнение... admin Архив новостей 0 16.12.2005 14:00
Статья в газете "Зеркало недели". Повод высказать свое мнение о проблемах КВН-движения в Украине. admin Архив новостей 0 21.06.2004 14:00



Transcarpathian Banner Network